GOSSIP

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ζέτα Μακρυπούλια: Eίναι ένα κορίτσι που ψάχνει το μέσα του

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ζέτα Μακρυπούλια: Eίναι ένα κορίτσι που ψάχνει το μέσα του

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τη συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια που προκάλεσε αίσθηση.

Μέσα από το «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε ότι στενοχώρηθηκε από τη συνέντευξη και τις δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού.

«Τη γνωρίζω κοινωνικά, δεν έχουμε κάνει τόσο παρέα, αλλά την εκτιμώ πολύ γιατί είναι ένας άνθρωπος όταν τύχει και τον δεις είναι πολύ προσιτή. Και παρά το γεγονός ότι είναι πολύ επιτυχημένη και έχει υπάρξει πολύ επιτυχημένη, και μήλο της έριδος για εμάς τους δημοσιογράφους, δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι».

Και πρόσθεσε: «Πιο πολύ στεναχωριέμαι που βλέπω αυτή τη συνέντευξη γιατί βλέπω ένα κορίτσι που τα έχει όλα, είναι πανέμορφη, είναι πετυχημένη και αντιλαμβάνομαι για πρώτη φορά ότι πέρασε τόσο δύσκολα».

«Ήξερα ότι είναι ένα κορίτσι που ψάχνει το μέσα του, κάνει ενδοσκόπηση, την παρακολουθώ στα social media, βλέπω ότι της αρέσει να βρίσκεται στη φύση, να αναζητά διεξόδους εκτόνωσης, αλλά το ότι πέρασε τόσο δύσκολα μέσα της με κρίσεις πανικού, να νιώθει ότι πιάνει πάτο, και ενώ φαινομενικά για όλους εμάς ήταν η απόλυτα ευτυχισμένη, πετυχημένη, λαμπερή, με οικονομική επιτυχία, με εισιτήρια στο θέατρο και νούμερα τηλεθέασης στην τηλεόραση, εκείνη λέει ότι ήταν δυστυχισμένη. Πιο πολύ στεναχωριέμαι…», συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω μήπως όλα της ήρθαν ξαφνικά και δεν ήταν θωρακισμένη για αυτά» τόνισε, σε άλλο σημείο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Χατζηνικολάου

Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στις άσχημες συμπεριφορές που αντιμετώπισε στον χώρο του θεάματος, το κυνηγητό με τους παπαράτσι, αλλά και τις κρίσεις πανικού που βιώνει.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» κι αρχικά, μίλησε για τη σχέση της με την έκθεση. Απόσπασμα από τη συνέντευξή της προβλήθηκε στην τηλεόραση του «Mega».

«Έχω ένα θέμα με την έκθεση και ως άνθρωπος μεγάλωσα πάρα πολύ με το "πρέπει", αλλά και με το "μη μάθει ο διπλανός μου τι συμβαίνει στο σπίτι μου". Μέσα από την ενασχόλησή μου με το θέατρο, μάλλον ήθελα να μάθω λίγο να εκθέτω το μέσα μου. Έχω ακούσει πολλά, έχω περάσει σε αυτά τα 32 χρόνια πολλά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κριτική που έχει δεχτεί. «Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Απλά επειδή έχουν περάσει και τα χρόνια, με θυμάμαι να ζω πολύ έντονη κριτική και πολλές φορές άδικη. Φυσικά και κατανοώ την εργασία οποιουδήποτε, κατανοώ ότι κάτι πρέπει να γράψεις, κατανοώ ότι κάτι πρέπει να πεις, αλλά δεν γίνεται να κατανοεί μόνο η μία πλευρά», σημείωσε.

Όπως εξήγησε αργότερα, έχει περάσει την εποχή που οι παπαράτσι την κυνηγούσαν στους δρόμους.

«Έχω περάσει πολλές σκληροπυρηνικές εποχές. Έχω ζήσει με παρακολούθηση κάθε μέρα. Με παρακολουθούσαν αυτοκίνητα, άνθρωποι, φακοί φωτογραφικοί και έχω κάνει αυτό που μου ζήτησε ο Τύπος. Να κλειστώ μέσα στο σπίτι μου. Και τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου, ειδικά της προσωπικής μου ζωής, έχω επιλέξει να τη ζω μέσα σε τέσσερις τοίχους. Αυτό όλο έχει κάποιο κόστος, αλλά είναι και επιλογή. Θέλω να πιστεύω ότι είναι περασμένα ξεχασμένα όλα αυτά», τόνισε.