GOSSIP

Φαίη Σκορδά: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούν το τηλεοπτικό της μέλλον

Φαίη Σκορδά: Απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούν το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε για τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για επαγγελματικές προτάσεις παρουσιαστών

Το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μια τοποθέτηση μέσα από την εκπομπή της.

«Όλα τα χρόνια υπάρχει τηλεοπτικό ρεπορτάζ και για τους παρουσιαστές. Μου κάνει εντύπωση όμως ότι είναι νωρίς. Πραγματικά όλα τα χρόνια τα άκουγα και τα διάβαζα όλα. Είναι η πρώτη φορά όμως που θεωρώ ότι δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο. Είναι η πρώτη φορά που το λέω, δεν έχω σχολιάσει ποτέ τίποτα», είπε αρχικά.

«Πάντα χαμογελάω και λέω είναι νωρίς. Νιώθω ότι είναι σαν να μην έχουμε τι να πούμε και άντε λέμε “σίγουρα η Φαίη θα έχει προτάσεις”. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ κάτι, μπορεί άλλος στη θέση μου να έλεγε τι ωραία. Όποιοι παρουσιαστές τα πουλάνε αυτά, δεν είναι για τους επαγγελματίες. Δεν είναι στη δική μου λογική για το πώς πρέπει να είναι ένας επαγγελματίας. Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω μπει σε καμία συζήτηση. Και όταν μπω, δεν θα το πω ποτέ. Όπως έχω κάνει και όλα τα χρόνια», πρόσθεσε.

«Μου κάνει εντύπωση γιατί είναι σαν “άντε να γράψουμε κάτι”. Είναι λίγο υπερβολή. Το λέω γιατί τιμώ και το κανάλι που είμαι. Δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Καναλάρα, από εδώ παίρνω το ψωμί μου, όμως. Από εδώ αυτή τη στιγμή δουλεύουμε. Σε όποιο κανάλι. Και στον ΑΝΤ1 που ήμουν 10 χρόνια, μέχρι και την τελευταία στιγμή ήμουν εκεί και έκανα εμπορικά. Πρέπει να τιμάμε το που είμαστε και τέλος του μήνα από που μπαίνει ο μισθός μας», είπε η παρουσιάστρια.

«Αν με συμπαθείς θα πεις ότι έχω προτάσεις και αν δεν με συμπαθείς θα πεις ότι δεν έχω; Παλιότερα οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι δεν λειτουργούσαν έτσι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν κάνουμε ρεπορτάζ. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχω κάτι και γράφω ή όταν έχω τηλεοπτικό αέρα – που πρώτα απ’ όλα δεν είναι δικός μας. Δουλεύουμε σε ένα μέσο και μπορεί να ελεγχθούμε όλοι μας για αυτά που λέμε και μπορεί ο άλλος να σου πει ποια είναι η πηγή σου», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.