GOSSIP

Κατερίνα Καινούργιου: «Με σνόμπαραν, δεν ερχόταν κανείς καλεσμένος στις εκπομπές»

Κατερίνα Καινούργιου: «Με σνόμπαραν, δεν ερχόταν κανείς καλεσμένος στις εκπομπές»

Η παρουσιάστρια έκανε μία αναδρομή στα πρώτα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας. Γιατί «έπλεξε» το εγκώμιο του Λευτέρη Πανταζή.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε αναδρομή στον χρόνο και θυμήθηκε τα πρώτα της χρόνια στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη, κάνοντας και ιδιαίτερη μνεία στον Λευτέρη Πανταζή, με αφορμή μία δήλωση του Δήμου Μυλωνά για τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως «θέλω να πω κάτι για τον Λευτέρη Πανταζή. Δεν ξέρω αν κάνει που το λέω, αλλά θα το πω επειδή είναι σ’ εμένα και δεν το άκουσα κάπου.

Εξαιρετικός άνθρωπος, τι να σας πω. Δηλαδή, όταν πρωτοξεκίνησα, ερχόταν σε εκπομπές που κάποιοι με σνόμπαραν. Τότε που είχαμε ξεκινήσει στο Epsilon με τον Θέμη (σ.σ. Μάλλη) και δεν ερχόταν κανείς καλεσμένος».

«Πολλές φορές τού μιλούσα και για τα προσωπικά μου, είμαι κοντά και στην ηλικία με την κόρη μου, επειδή έτυχε να γνωρίζει για κάποιον πρώην σύντροφό μου και μου έλεγε τη γνώμη του. Με είχε πιάσει, παιδιά, θυμάμαι μια φορά και μου είχε πει: “Αν χρειαστείς το οτιδήποτε, ακόμα και οικονομική βοήθεια να θες σε κάτι, εγώ είμαι εδώ, κορίτσι μου”».

Δεν είχε κανένα συμφέρον ο άνθρωπος, το είχε κάνει από την καρδιά του. Γνωρίζω λοιπόν, ότι αυτό που είπε σ' εμένα στη συνέχεια το έχει πει σε πάρα πολύ κόσμο και έχει βοηθήσει πάρα πολλούς. Οπότε εγώ, η Κατερίνα, γνωρίζοντας πόσο κόσμο έχει βοηθήσει αυτός ο άνθρωπος, τον θεωρώ άγιο αν με ρωτάτε, δεν μπορώ να πιστέψω τον κ. Μυλωνά» υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, στον ALPHA.

Σχετικές ειδήσεις