GOSSIP

Τζάρετ Λέτο: Πούλησε το σπίτι του ακριβότερα από όσο το αγόρασε! (pics)

Τζάρετ Λέτο: Πούλησε το σπίτι του ακριβότερα από όσο το αγόρασε! (pics)

Ο 45χρονος Αμερικανός καλλιτέχνης έβγαλε προς πώληση το σπίτι του έναντι 1,9 εκατ. δολαρίων, αλλά τελικά κατάφερε να το πωλήσει για 2,05 εκατ. δολάρια, όταν το 2006 είχε δώσει για την απόκτησή του 1,65 εκατ. δολάρια.

Το αποφάσισε και το έκανε! Και μάλιστα, βγήκε και απόλυτα κερδισμένος από την συγκεκριμένη πώληση. Ο Τζάρεντ Λέτο πούλησε το εκπληκτικό σπίτι που είχε στο Χόλιγουντ Χιλς. Το σπίτι διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και φημολογείται ότι παλαιότερα για κάποια στιγμή ανήκε στον τραγουδιστή Τζίμι Ντουράντ. Πρόκειται για μία πράσινη όαση με την εξωτερική περίφραξη σχεδόν καλυμμένη και περιτριγυρισμένη από δέντρα.

λετο

Στους εσωτερικούς χώρους κυριαρχούν οι λευκοί τοίχοι και οι ουδέτεροι τόνοι, ενώ τα ξύλινα πατώματα είναι ένα μείγμα σκοτεινών και φωτεινών τόνων του καφέ. Το φουαγιέ ανοίγει σε ένα μεγάλο καθιστικό με τζάκι και τα πέτρινα μπεζ πατώματα ζεσταίνουν την ασπρόμαυρη κουζίνα.

ΛΕΤΟ 3

Το κύριο υπνοδωμάτιο του πρώτου ορόφου διαθέτει μία ντουλάπα και μπάνιο, ενώ δύο υπνοδωμάτια φιλοξενίας βρίσκονται στον κάτω όροφο.

ΛΕΤΟ 2

Στον δεύτερο όροφο υπάρχει μία δεύτερη μικρότερη σουίτα με ένα οικογενειακό δωμάτιο και ένα στούντιο.

ΛΕΤΟ 4

Η αυλή του σπιτιού διαθέτει ένα υπερυψωμένο επίπεδο στο οποίο βρίσκεται μία τραπεζαρία και ένα καθιστικό. Επίσης διαθέτει ένα γκαράζ για δύο αυτοκίνητα και μία μεγάλη πισίνα, πετρόχτιστη ψησταριά, σπα και άφθονο χώρο για υπαίθρια παιχνίδια.

ΛΕΤΟ 5

Σχετικές ειδήσεις