GOSSIP

Η πρώτη φωτογραφία του Μικ Τζάγκερ μετά την επέμβαση στην καρδιά του

Η πρώτη φωτογραφία του Μικ Τζάγκερ μετά την επέμβαση στην καρδιά του
Ο φρόντμαν των θρυλικών Rolling Stones αναρρώνει με την υγεία του να βρίσκεται σε «πολύ καλή» κατάσταση
AP/Mark Allan

Ο «γερόλυκος» των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, ανέβασε φωτογραφία στο Twiter για να καθησυχάσει τους φίλους και τους θαυμαστές του

Μία βόλτα στο πάρκο βγήκε ο Μικ Τζάγκερ προκειμένου να καθησυχάσει τους φίλους και τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας του μετά την επέμβαση στην καρδία στην οποία υποβλήθηκε.

Στη φωτογραφία ο τραγουδιστής των Rolling Stones ποζάρει με φόντο λευκά λουλούδια σε βόλτα στο πάρκο.

Όπως έχει δηλώσει ο αδερφός του αν οι γιατροί δεν είχαν εντοπίσει το πρόβλημα, «ο Μικ Τζάγκερ θα μπορούσε να είχε πεθάνει».

Ο Μικ Τζάγκερ, ο φρόντμαν των θρυλικών Rolling Stones, υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά και αναρρώνει με την υγεία του να βρίσκεται σε «πολύ καλή» κατάσταση, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Billboard.

Οι γιατροί κατάφεραν να βρουν πρόσβαση στη βαλβίδα μέσω της μηριαίας αρτηρίας και παρακολουθούν τον διάσημο τραγουδιστή για τυχόν επιπλοκές, αναφέρει το Billboard.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης», ήταν το πρώτο μήνυμα που έγραψε στο Twitter ο ροκ σταρ ο οποίος χειρουργήθηκε στη Νέα Υόρκη. «Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα και αναρρώνω. Ευχαριστώ επίσης το προσωπικό του νοσοκομείου για τη θαυμάσια δουλειά του», πρόσθεσε.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του μετά το χειρουργείο στην πρακάτω Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στον ΣΚΑΪ: «Πάτωσε» το Survivor – Πότε «κόβεται» οριστικά (pics)

Κύπρος: Δίνουν 11.500 ευρώ το μήνα για αυτή τη θέση - Δεν πάει όμως κανείς!

Σχετικές ειδήσεις