Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Καλομοίρα: Η ριζική αλλαγή στα μαλλιά της - «Ήθελα να κάνω μία αλλαγή»

Newsbomb

Η Καλομοίρα επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα και μίλησε για τη συμμετοχή της στο MadWalk 2022 και την Eurovision. Εντυπωσιακή ήταν και η ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της.

To πρωί της Δευτέρας, η Καλομοίρα, μίλησε στην κάμερα του Mega κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στα backstage για τις πρόβες που κάνει για την εμφάνισή της στο MadWalk 2022. Ωστόσο απαρατήρητη δεν πέρασε η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς έχει αποχωριστεί το καστανό μακρύ μαλλί της και πλέον είναι κατάξανθη με καρέ.

«Θα είναι έκπληξη η εμφάνισή μου στο MadWalk, θα δείτε μια άλλη Καλομοίρα. Δεν έχω άγχος, αλλά έχω άγχος που δεν έχω άγχος. Η Ελλάδα μου είχε λείψει πολύ, κάθε φορά που βρίσκω τον χρόνο παίρνω το αεροπλάνο και έρχομαι. Νιώθω ότι είναι το σπίτι μου και εδώ», είπε η τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια που το 2008 είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι «Secret Combination» και κατέκτησε την τρίτη θέση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον διαγωνισμό: «Ναι θα πήγαινα ξανά γιατί θέλω τα παιδιά μου να με δουν πάνω σε αυτή τη σκηνή μια μέρα, αλλά αν είναι να συμβεί».

Αναφερόμενη στα παιδιά της, η Καλομοίρα ανέφερε: «Δεν έχουν έρθει να με δουν τα παιδιά μου να τραγουδήσω, γιατί θέλω η στιγμή να είναι η σωστή, να είναι μεγάλο πράγμα και τώρα είχαν σχολείο και δεν μπορούσα να το βγάλω. Στον γιο μου αρέσει πολύ το πιάνο και τρελαίνομαι γι’ αυτό αλλά προσπαθώ να μην του το δείξω».

Όσον αφορά την αλλαγή στα μαλλιά της η ίδια είπε στην κάμερα του OPEN: «Καλομοίρα: Ήθελα να κάνω μία αλλαγή και αποφάσισα να γίνω ξανθιά».

Σχετικές ειδήσεις

Αγνώριστη η Καλομοίρα - «Σοκ! Την είδα στο δρόμο και…»

Άλλος άνθρωπος η Καλομοίρα με πλατινέ μαλλιά (νέα πλάνα)

Καλομοίρα: Έτσι ευχήθηκε στον γιο της που γιόρταζε