Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Γιώργος Τσαλίκης: «Μετάνιωσα που δεν μήνυσα τον άνδρα που με έβρισε στο Instagram»

Newsbomb

Ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε στο επεισόδιο στο Instagram με τον άνδρα που τον έβρισε σε σχόλιό του.

Ο Γιώργος Τσαλίκης παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του MEGA το πρωί της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για το βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στα social media και προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς δέχθηκε ένα χυδαίο σχόλιο από διαδικτυακό του φίλο.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σκέφτηκα να κινηθώ νομικά και μπορεί να το μετάνιωσα, που δεν κινήθηκα και δεν είπα το όνομα του άνδρα που με έβρισε στα social media. Σκέφτηκα όμως τα παιδιά του, τίποτα άλλο. Μόνο τα παιδιά του σκέφτηκα. Αν το άφηνα το σχόλιο του θα το ξέρατε όλοι ποιος είναι».

«Απλά το έσβησα και τον προστάτευσα ουσιαστικά. Έκανα αυτό που δεν έκανε αυτός για τα παιδιά του», πρόσθεσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Υπενθυμίζεται πως σε βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Τσαλίκης, στο οποίο έκανε έναν από τους ανθρώπους που φτιάχνουν τα παραδοσιακά «βρώμικα» έξω από το γήπεδο, ο τραγουδιστή δέχτηκε ένα χυδαίο σχόλιο.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν, όπως εξιστόρισε ο γνωστός τραγουδιστής, σε video που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον έβρισε χυδαία, γράφοντάς του «άντε γ@μ!$ου, π!λ!@€ρφ!».

Το σχόλιο αυτό όμως, το έγραψε από λογαριασμό με το όνομα και το επώνυμό του, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Τσαλίκης να καταφέρει να βρει το τηλέφωνό του σχετικά άμεσα, καθώς ο άνδρας αυτός είναι ασφαλιστής και μάλιστα συνεργάζεται με πολλούς συναδέλφους του.

Έτσι, ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, με την πρώτη προσπάθεια να τελειώνει άδοξα με βρισιές και κλείσιμο τηλεφώνου.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε το περιστατικό ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης του έγραψε: «Πόσο θράσος πρέπει να έχει κάποιος όταν με το ονοματεπώνυμο του σε βρίζει χυδαία σε δημόσιο βήμα; Τι περιμένει να κάνεις; Να τον προσπεράσεις; Να τον φοβηθείς;; Ποιοί είναι όλοι αυτοί και που βασίζεται η αμετροέπεια, η αλητεία και η «δύναμη»που πιστεύουν ότι έχουν να λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι; Να προσβάλουν, να υποτιμούν, να «βιάζουν» την αξιοπρέπεια σου; Ζουν ανάμεσα μας .. ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ !!!
Δεν είναι ανωτερότητα η σιωπή σε τέτοιες καταστάσεις».

Σχετικές ειδήσεις

Τσαλίκης: Βρήκε αυτόν που τον έβρισε στο video από το Καραϊσκάκη - «Θα ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις»

Γιώργος Τσαλίκης: Πούλησε χοτ-ντογκ έξω από το «Καραϊσκάκη»

Γιώργος Τσαλίκης: Πέφτει ο πολυέλαιος ενώ τραγουδά