Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Η στιγμή που η μαμά της νύφης πετά ρύζι στους νεόνυμφους

Newsbomb

Η Δήμητρα Ματσούκα παντρέυτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Πέτρο Κόκκαλη την περασμένη Παρασκευή

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης την περασμένη Παρασκευή. Έπειτα από επτά χρόνια σχέσης η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα και ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, με κουμπάρους τους εικαστικούς Χάρη Λίθο, Μαρία Αντελμάν και τον επιχειρηματία Δημήτρη Τζιώτη.

Σε φωτογραφία του περιοδικού ΟΚ! φαίνεται η μαμά της νύφης, Ελένη Ματσούκα, να πετά ρύζι στους νεόνυμφους, ενώ δίπλα βρίσκεται και η αδελφή της, Μαρία Ματσούκα, με τον σύζυγό της, Θέμη Γιαννίτσα και τον 2,5 ετών γιο τους.

Το ζευγάρι μετά τον θρησκευτικό γάμο γλέντησαν σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Στην εκπομπή «Πρωινό» μεταδόθηκαν κάποια πλάνα από τον χορό που χόρεψε το ζευγάρι, με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει: «Είναι πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι, εγώ που τους έχω ζήσει».

Το ζευγάρι, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, παρουσία λίγων συγγενών, φίλων και συναδέλφων. Η τηλεόραση του Alpha συνάντησε την ηθοποιό μετά το τέλος της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» που πρωταγωνιστεί και η ίδια προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις της, ως σύζυγος πλέον του Πέτρου Κόκκαλή.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη, εύχομαι και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός, το καταφέραμε. Δεν ήμουν αγχωμένη. Καθόλου! Ήταν όλα πολύ απλά, πολύ φιλικά. Έτσι απλά το ήθελα κι έτσι απλά έγινε. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου στον γάμο» ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα, όπως φαίνεται στο απόσπασμα που παρουσίασε το «Happy Day».

Πέταξε την ανθοδέσμη του γάμου της κατά τη διάρκεια παράστασής της

Λίγες ώρες μετά τον γάμο της, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε κανονικά στο θέατρο για τις ανάγκες της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 1ης Δεκεμβρίου, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός είχε νωρίτερα το μεσημέρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επιχειρηματία, παρευρέθηκε στη θεατρική παράσταση και αποφάσισε μάλιστα να πετάξει μια ανθοδέσμη στο κοινό.