ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο Hermès ανοίγει το μεγαλύτερό του κατάστημα στο Λας Βέγκας

Ο Hermès ανοίγει το μεγαλύτερό του κατάστημα στο Λας Βέγκας

Ο συνολικός σχεδιασμός του καταστήματος είναι εμπνευσμένος από το τοπίο της ερήμου του Λας Βέγκας.

Ο οίκος Hermès δείχνει την εμπιστοσύνη του στην αγορά του Λας Βέγκας με το άνοιγμα ενός σημαντικά μεγαλύτερου καταστήματος λιανικής πώλησης στα καταστήματα Wynn Plaza. Το κατάστημα 4.715 τετραγωνικών μέτρων στη νέα πτέρυγα λιανικής πώλησης του θέρετρου στο Las Vegas Strip είναι περισσότερο από το διπλάσιο του μεγέθους του πρώην καταστήματος σε αυτό το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Ο συνολικός σχεδιασμός του καταστήματος είναι εμπνευσμένος από το τοπίο της ερήμου του Λας Βέγκας και περιλαμβάνει μια οθόνη ματιών από χαλκό στην πρόσοψη τόσο του ανώτερου όσο και του κατώτερου επιπέδου για να φιλτράρει και να διασκορπίσει το εισερχόμενο φως του περιβάλλοντος. Μέσα, ένα χλωμό, ειδικά σχεδιασμένο δάπεδο μωσαϊκό δημιουργήθηκε από φυσικό γυαλί και λάμψεις από φύλλο χρυσού. Η θέση του στον επάνω όροφο των καταστημάτων Plaza επέτρεψε στην διώροφη μπουτίκ να συμπεριλάβει έναν φεγγίτη τρούλο.

Το χαμηλότερο επίπεδο προσφέρει ανοιχτούς χώρους για μεταξωτά και κοσμήματα μόδας, μαζί με χώρο για δερμάτινα είδη και ιππικό εξοπλισμό. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένας διευρυμένος χώρος για οικιακά είδη, έπιπλα και φωτισμό καθώς και αρώματα και προϊόντα ομορφιάς. Ο οίκος Hermès άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο Λας Βέγκας πριν από 25 χρόνια, στο Bellagio, ενώ συνολικά, μετρά 311 καταστήματα σε 45 χώρες.