Η συνταγή της ημέρας: Βαρβάρα (Ασουρέ)

Η συνταγή της ημέρας: Βαρβάρα (Ασουρέ)

Newsroom Newsroom

#tsoulotip: Η υφή του γλυκού κατά τη διάρκεια που είναι ζεστό θα πρέπει να είναι αρκετά ζουμερή, τόσο ώστε να θυμίζει ένα χυλωμένο ριζότο. Καθώς κρυώνει θα σφίξει.

ΥΛΙΚΑ:

1400 ml Νερό

400 γρ. Σιτάρι αποφλοιωμένο

400 γρ. Ζάχαρη

100 γρ. Ξανθή σταφίδα

100 γρ. Ξέρα βερίκοκα

100 γρ. Σύκα ψιλοκομμένα

50 γρ. Μαύρη σταφίδα

50 γρ. Καρύδια, χοντροκομμένα

50 γρ. Φυστίκια Αιγίνης

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved