ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix - Τρέιλερ για την τρίτη και τελευταία σεζόν του Narcos: Mexico

Narcos: Μεξικό
Η τρίτη σεζόν της σειράς θα αποτελείται από 10 επεισόδια

Η τρίτη σεζόν του Narcos: Mexico θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 5 Νοεμβρίου. 

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ για την τρίτη και τελευταία σεζόν του Narcos: Mexico, γιατί «στο χάος κρύβονται οι ευκαιρίες».

Ο τελευταίος κύκλος της spinoff σειράς του Narcos θα είναι ο έκτος συνολικά για το franchise το οποίο παραμένει μία από τις καλύτερες πρωτότυπες δραματικές σειρές στην ιστορία του Netflix.

Η ιστορία της τρίτης σεζόν τοποθετείται στη δεκαετία του '90. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: «Η παγκοσμιοποίηση της επιχείρησης ναρκωτικών πυροδοτείται και η τρίτη σεζόν εξετάζει τον πόλεμο που ξεσπά μετά τη σύλληψη του Φέλιξ Γκαγιάρδο. Καθώς τα πρόσφατα ανεξάρτητα καρτέλ αγωνίζονται να επιβιώσουν από τις πολιτικές αναταραχές και την κλιμάκωση της βίας, εμφανίζεται μια νέα γενιά βασιλιάδων του Μεξικού. Αλλά σε αυτόν τον πόλεμο, η αλήθεια είναι το πρώτο θύμα και κάθε σύλληψη, δολοφονία και αυτοπραγμάτωση ωθεί την πραγματική νίκη πιο μακριά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά το franchise θα έχει διαφορετικό showrunner, με τον Carlo Bernard να αντικαθιστά τον Eric Newman παραδίδει των πέντε σεζόν συνολικά του franchise Narcos. Ο τρίτος κύκλος επίσης θα διαθέτει και την πρώτη γυναίκα αφηγήτρια, την Luisa Rubino, η οποία θα υποδυθεί μία νεαρή φιλόδοξη δημοσιογράφο που η αποστολή της να αποκαλύψει τη διαφθορά τής φέρνει μια ακόμη μεγαλύτερη ιστορία από αυτή που περίμενε. Μέσα στη σειρά θα αναδύεται μια νέα γενιά Μεξικανών μαφιόζων.

Το Narcos: Mexico θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 5 Νοεμβρίου.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Bullying σε βάρος 13χρονου: «Δώσε μας λεφτά, γιατί αλλιώς θα σκοτώσουμε τη μάνα σου»

Καιρός: Με καταιγίδες και χαλάζι η Τρίτη - Έρχεται νέο σφοδρότερο κύμα κακοκαιρίας

Αγνώριστος ο Τομ Κρουζ σε αγώνα μπέιζμπολ – Χαμός στο twitter