ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τζάρεντ Λέτο διψάει για αίμα στο νέο τρέιλερ του Morbius

Morbius
Στο Morbius η λεπτή γραμμή ανάμεσα σε ήρωα και κακό πρόκειται να σπάσει

Η ταινία Morbius της Marvel θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022.

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Sony κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Morbius, του κόμικ αντι-ήρωα της Marvel και spin off του Spider-Man.

Μετά από καθυστερήσεις και αναβολές λόγω κορονοϊού, το στούντιο σήμερα επιτέλους δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ με τον Τζάρεντ Λέτο μεταμορφωμένο σε Dr. Michael Morbius.

Η ιστορία αναφέρεται στον βραβευμένο με Νόμπελ επιστήμονα βιοχημείας Dr. Michael Morbius από την Ελλάδα. Ως παιδί ο Michael πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς γεννήθηκε με μια σπάνια εκφυλιστική ασθένεια του αίματος που τον οδήγησε στην απομόνωση. Στην προσπάθεια να βρει θεραπεία για την πάθησή του και να σώσει εκατομμύρια κόσμο, χρησιμοποιεί τις γνώσεις του στη βιοχημεία κάνοντας επικίνδυνα πειράματα με DNA νυχτερίδας-βαμπίρ και ηλεκτροσόκ! Κάπως έτσι λοιπόν μεταμορφώνεται σε βαμπίρ και αποκτά μια ακόρεστη δίψα για αίμα, φωτοφοβία, υπερφυσικές δυνάμεις και την ικανοτότητα να πετάει.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Ντάνιελ Εσπινόζα. Στο καστ συμμετέχουν ακόμα οι Ματ Σμιθ, Τζάρεντ Χάρις και Μάικλ Κίτον στον ρόλο του Vulture.

Aξίζει να πούμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή του ο σκηνοθέτης είχε αφήσει υπονοούμενα για ένα πιθανό cameo του Τομ Χάρντι ως Venom.

Το Morbius θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 8 Ιανουαρίου 2022.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Star Wars: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της σειράς «Τhe Book of Boba Fett»

Ελληνικό box office: H ταινία που οδηγεί την κούρσα, ο Αλμοδόβαρ και ο Τζέιμς Μποντ

Γνωστός ηθοποιός απασφάλισε κατά του Τζόνι Ντεπ: «Είναι υπερεκτιμημένος»