ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Sting πούλησε τον κατάλογο των τραγουδιών του για πάνω από για 250 εκατομμύρια δολάρια

Sting
Ο Sting έγινε πλουσιότερος για πάνω από 250 εκατ. δολάρια
AP

H συμφωνία περιλαμβάνει πασίγνωστα τραγούδια όπως τα: «Roxanne» και «Englishman in New York».

Ο Sting πούλησε τον κατάλογο των τραγουδιών του στη Universal Music για ποσό που φημολογείται ότι ξεπερνάει τα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Η συμφωνία περιλαμβάνει όλα τα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει ο Βρετανός ρόκερ στη σόλο καριέρα του, όπως τα «Englishman in New York», «Shape of My Heart», «Fields of Gold», κ.ά, όπως και τον πλήρη κατάλογο των θρυλικών τραγουδιών των Police («Roxanne», «Every Breath You Take», κ.ά.).

Ο Sting δηλώνει χαρούμενος που η Universal θα διαχειρίζεται πλέον τον πλήρη κατάλογο της μουσικής του σημειώνοντας:«Είναι απολύτως απαραίτητο για εμένα, η δουλειά να έχει ένα σπίτι όπου την εκτιμούν και τη σέβονται -όχι μόνο για να συνδεθώ με τους διαχρονικούς θαυμαστές με νέους τρόπους, αλλά και για να συστήσω τα τραγούδια μου σε νέο κοινό, μουσικούς και γενιές».

«Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, απολάμβανα μια μακρά και επιτυχημένη σχέση με την UMG ως συνεργάτη μου, οπότε ήταν φυσικό να ενώσω τα πάντα σε ένα αξιόπιστο σπίτι, καθώς επιστρέφω στο στούντιο, έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο», συμπληρώνει.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«The Rings of Power»: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον τηλεοπτικό «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν επιστρέφει στα γυρίσματα νέας ταινίας μετά την τραγωδία στο «Rust»

Από τον Ηρακλή Πουαρό στην Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτές είναι οι νέες ταινίες που έρχονται στα σινεμά