ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ιντιάνα Τζόουνς: Ο Κρις Πρατ και το φάντασμα του Χάρισον Φορντ

Ιντιάνα Τζόουνς
Ο Χάρισον Φορντ δεν σκοπεύει να παραδώσει σε άλλον το καπέλο και το μαστίγιο του Ιντιάνα Τζόουνς της καρδιάς μας
Αρχείο Newsbomb.gr

Ο Κρις Πρατ βάζει τέλος στις φήμες για Ιντιάνα Τζόουνς και αποκαλύπτει ότι ο Χάρισον Φορντ τον τρόμαξε για τα καλά.

Τον Ιανουάριο του 2021, οι φήμες ήθελαν τον Κρις Πρατ να φοράει το καπέλο του Ιντιάνα Τζόουνς και να διαδέχεται τον 80χρονο Χάρισον Φορντ σε ένα ενδεχόμενο reboot. Ο σταρ του Guardians of the Galaxy και Jurassic World έβαλε τέλος στις φήμες αυτές, λέγοντας ότι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί!

Μιλώντας πρόσφατα στο podcast Happy Sad Confused ξεκίνησε αστειευόμενος λέγοντας: «Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ποιος; Ποιος Στίβεν;», ενώ εξήγησε στη συνέχεια: «Όχι! Δεν θα κάνουν τον Ιντιάνα Τζόουνς με τον Χάρισον Φορντ; Το μόνο που ξέρω είναι ότι κάποτε είδα μια απάντηση του Χάρισον Φορντ και δεν ξέρω καν αν ήταν δική του, ωστόσο ήταν αρκετή για να με τρομάξει! Έλεγε ότι "Όταν θα πεθάνω εγώ, θα πεθάνει και ο Ιντιάνα Τζόουνς". Και αναρωτιόμουν, "άρα θα με στοιχειώσει το φάντασμα του Χάρισον Φορντ μια μέρα όταν εκείνος πεθάνει και παίξω εγώ;"».

Για την ιστορία, ο Πρατ αναφέρεται σε μια δήλωση του Φορντ που έκανε στο Today το 2019 λέγοντας συγκεκριμένα: «Δεν το καταλαβαίνεις; Εγώ είμαι ο Ιντιάνα Τζόουνς. Όταν φύγω, θα φύγει και αυτός. Είναι απλό».

Θυμίζουμε ότι ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει για πέμπτη και τελευταία φορά στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς στην επερχόμενη ταινία του Τζέιμς Μάνγκολντ που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023. Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία του διάσημου franchise χωρίς τον Στίβεν Σπίλμπεργκ στο σκηνοθετικό τιμόνι.

Τον περασμένο Μάιο, η πρόεδρος της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι, διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του Ιντιάνα Τζόουνς ότι δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ ταινία του διάσημου χαρακτήρα χωρίς τον Χάρισον Φορντ.

Μιλώντας στο Vanity Fair, η Κένεντι αποκάλυψε ότι το στούντιο πήρε ένα πολύτιμο μάθημα μετά την κυκλοφορία του Solo, πρίκουελ του Star Wars και δεν θα επιχειρήσει ποτέ ξανά να κάνει recast σε εμβληματικούς χαρακτήρες.

Σχετικές ειδήσεις