ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Νέες σειρές και ταινίες για την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου

Enola Holmes 2
Enola Holmes 2
Netflix

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες κυκλοφορίες του Netflix έως τις 6 Νοεμβρίου.

Η δεύτερη ταινία Ενόλα Χολμς πρωταγωνιστεί στο Netflix της πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Η αδερφή του Σέρλοκ Χολμς αναλαμβάνει επίσημα την πρώτη της υπόθεση: τη διαλεύκανση της εξαφάνισης μιας κοπέλας. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα στις 4 Νοεμβρίου.

Οι φαν των σειρών, μπορείτε να επιλέξετε το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν του Manifest, όπως και τη δεύτερη σεζόν των Young Royals.

Σειρές του Netflix

Νεαροί Γαλαζοαίματοι: Σεζόν 2 (Young Royals: Season 2)
Κυκλοφορεί 1/11

Αναλαμβάνοντας τα νέα του βασιλικά καθήκοντα, ο ζορισμένος Βίλχελμ φοβάται ότι ο τίτλος του πρίγκιπα του θρόνου θα τον κάνει να χάσει όλα όσα αγαπά.

BLOCKBUSTER
Κυκλοφορεί 3/11

Στο τελευταίο Blockbuster, ένας διευθυντής παλεύει να κρατήσει το βιντεοκλάμπ ανοιχτό και το προσωπικό ευχαριστημένο εν μέσω ανταγωνισμού και περίπλοκων συναισθημάτων.

Οι Μεσίτες του Μπέβερλι Χιλς (Buying Beverly Hills)
Κυκλοφορεί 4/11

Όταν η κόρη του αφεντικού μπαίνει στην επιχείρηση, αγωνίζεται για να την πάρουν σοβαρά οι παλαιότεροι μεσίτες του The Agency.

Manifest: Σεζόν 4 Μέρος 1 (Manifest: Season 4 Part 1)
Κυκλοφορεί 4/11

Εν μέσω απωλειών και κακοτυχίας, η οικογένεια Στόουν και οι επιβάτες της πτήσης 828 ψάχνουν το αληθινό νόημα πίσω από τα καλέσματα, ενώ τα σημάδια είναι δυσοίωνα.

Ταινίες του Netflix

Η Κατάληψη (The Takeover)
Κυκλοφορεί 1/11

Κατηγορούμενη για φόνο επειδή ξεσκέπασε ένα σκάνδαλο απορρήτου, μια τίμια χάκερ προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία και να βρει τους εγκληματίες που την εκβιάζουν.

Ενόλα Χολμς 2 (Enola Holmes 2)
Κυκλοφορεί 4/11

Η Ενόλα αναλαμβάνει επίσημα την πρώτη της υπόθεση: τη διαλεύκανση της εξαφάνισης μιας κοπέλας. Θα χρειαστεί, όμως, τη βοήθεια των φίλων της και του αδελφού της, Σέρλοκ.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Killer Sally: Η Δολοφονία ενός Μποντιμπίλντερ (Killer Sally)
Κυκλοφορεί 2/11

Συνεντεύξεις με φίλους, συγγενείς και την ίδια τη Σάλι ΜακΝίλ καταγράφουν τον θυελλώδη γάμο ενός ζευγαριού μπόντι μπίλντερ που έληξε με έναν φόνο τη μέρα των ερωτευμένων.

Παιδικές σειρές και ταινίες του Netflix

Το Κουκλόσπιτο της Γκάμπι: Σεζόν 6 (Gabby's Dollhouse: Season 6)
Κυκλοφορεί 1/11

Η Γκάμπι, ο Πάντι και οι φίλοι τους τα γατάκια μεταμφιέζονται, γίνονται υπερήρωες και ζουν νέες δημιουργικές περιπέτειες στο μαγικό τους κουκλόσπιτο. Ακολουθήστε τους!

Ο Πρίγκιπας Δράκος: Σεζόν 4 (The Dragon Prince: Season 4)
Κυκλοφορεί 3/11

Δύο χρόνια μετά, καθώς η Κλόντια βυθίζεται στη Σκοτεινή Μαγεία, ο Κάλουμ, ο Έζραν και οι φίλοι τους αγωνίζονται να την εμποδίσουν να ελευθερώσει τον ισχυρό Έρεβος.


Διαβάστε επίσης

Netflix: Τέταρτη σεζόν για το The Witcher αλλά χωρίς τον Χένρι Καβίλ

Netflix: Ξέρουμε ποιες νέες σειρές και ταινίες θα δείτε τον Νοέμβριο

The Watcher: Η πραγματική ιστορία πίσω από τη νέα σειρά του Netflix