ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σιλβέστερ Σταλόνε: Παίρνει ξανά τα όρη και τα βουνά στα 76 του

Σιλβέστερ Σταλόνε
O Σιλβέστερ Σταλόνε στο Cliffhanger του 1993
Αρχείο Newsbomb.gr

Το λέει η καρδούλα του. Τριάντα χρόνια μετά, ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα επαναλάβει τον ρόλο του στο reboot του Cliffhanger (Βαρομετρικό Χαμηλό).

Ένα reboot του Cliffhanger (Βαρομετρικό Χαμηλό) είναι ήδη στα σκαριά και μάλιστα με τον Σιλβέστερ Σταλόνε να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, 30 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη ταινία!

Σύμφωνα με το Deadline, στα 76 του χρόνια ο Σταλόνε παίρνει και πάλι τα... όρη και τα άγρια βουνά, για να επαναλάβει τον ρόλο του καταδρομέα Gabriel «Gabe» Walker. Τη σκηνοθεσία του reboot έχει αναλάβει ο Ric Roman Waugh (Angels Has Fallen) και το σενάριο ο Mark Bianculli (Hunters).

«Μεγαλώνοντας με τις μεγαλύτερες ταινίες δράσης των δεκαετιών του '80 και του '90, δουλεύοντας ο ίδιος σε πολλές από αυτές, το Cliffhanger ήταν μακράν ένα από τα αγαπημένα μου φιλμ. Το να είσαι στο τιμόνι του επόμενου κεφαλαίου, να σκαρφαλώνεις στις ιταλικές Άλπεις με τον ίδιο τον θρύλο, τον Σιλβέστερ Σταλόνε, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», δήλωσε ο Waugh. «Θα είναι μια τεράστια πρόκληση που θα οδηγήσει αυτό το franchise σε νέα ύψη, μια ευθύνη που δεν παίρνω ελαφριά τη καρδία» συμπλήρωσε.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συγκίνηση που ένιωσα βλέποντας τον Σιλβέστερ Σταλόνε στο Cliffhanger. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι μαζί του και με τον Ric Waugh για να συνεχίσουμε την ιστορία του Gabe Walker και να παρουσιάσουμε αυτή την εμβληματική ιστορία σε μια νέα γενιά κινηματογραφόφιλων σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Moritz.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το υπόλοιπο καστ ή την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Το Cliffhanger (Βαρομετρικό Χαμηλό) κυκλοφόρησε το 1993 σε σκηνοθεσία Renny Harlin και με τον Σταλόνε να συνυπογράφει το σενάριο. Η ταινία απέφερε έσοδα της τάξεως των 255 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Η υπόθεση της ταινίας του 1993 είχε ως εξής: Ο καταδρομέας Gabe καλείται να σώσει μια ομάδα ορειβατών που έχουν αποκλειστεί στα χιονισμένα βουνά του Κολοράντο. Η διάθεσή του είναι ανάμεικτη, αφού μερικούς μήνες πριν έχασε στο σημείο εκείνο τη σύντροφό του σε ατύχημα. Από την άλλη, ο Gabe δεν έχει πολλά περιθώρια να τους αφήσει αβοήθητους. Αυτό που δε γνωρίζει, όμως, είναι ότι η ομάδα των αποκλεισμένων δεν είναι τυχαίοι ορειβάτες, αλλά οπλισμένοι και επικίνδυνοι κακοποιοί που έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό τους.

Διαβάστε επίσης

Πρώτη ματιά στο ριάλιτι του Σιλβέστερ Σταλόνε: Ο σκληρός Rocky σε ρόλο γλυκού μπαμπά

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα παίξει σε ριάλιτι - Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε τα βρήκε σκούρα με την τηλεόραση: «Είναι βάναυσο»