SEX

Η Τζέιμι Λιν θέλει να μείνεις στο σπίτι σου

Η Τζέιμι Λιν θέλει να μείνεις στο σπίτι σου

Μπορεί η Αμερική όλο το καλοκαίρι να έκανε όσο πάρτι δεν έκανε ποτέ στη ζωή της και να εκτόξευσε τον αριθμό κρουσμάτων, αλλά μην πιστεύεις πως σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν και εκείνοι που αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα τόσο της μάσκας, όσο και να μείνεις μέσα στο σπίτι σου για δικό σου καλό. Και πολλές φορές οι υποστηρικτές αυτοί ανήκουν σε ομάδες που πότε σου δεν περίμενες να το στηρίζουν.

Πάρε για παράδειγμα την Τζέιμι Λιν. Η δουλειά της ως μοντέλο απαιτεί να βρίσκεται τόσο στα φωτογραφικά πλατό, όσο και να δίνει το παρόν σε διάφορα events και σώου που υπάρχουν σε αυτόν τον κλάδο – και τα οποία μάλιστα δεν έχουν σταματήσει στην Αμερική. Ωστόσο το καλό της υπόθεσης, είναι πως το συγκεκριμένο κορίτσι προσέχει. Η Τζέιμι έχει ταχθεί πολλές φορές μέσω των ποστ της υπέρ του κινήματος μάσκας για προστασία από τον κορωνοϊό και αν σκεφτεί κανείς πως δεν έχει περάσει τα εικοσιέξι χρόνια, είναι πολύ θετικό ότι σκέφτεται κατά αυτόν τον τρόπο.

Τελευταία έχει αποφασίσει να ανεβάσει όλο και περισσότερες φωτογραφίες από τον χώρο της, για να πείσει τον κόσμο να μείνει μέσα. Που δεν το λες και κακό. Ειδικά όταν μιλάμε για πόζες σαν τις παρακάτω. Εμείς ωστόσο μαζέψαμε ό,τι καλύτερο είδαμε στο προφίλ της και στο παρουσιάζουμε για να περάσει λίγο πιο ευχάριστα η καραντίνα.