SEX

Και sideboob και οπίσθια από την Jennifer Lopez! (photos+video)

Και sideboob και οπίσθια από την Jennifer Lopez! (photos+video)

Μπορεί το μυαλό αρκετών χρηστών του διαδικτύου να έκανε αυθόρμητα συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί ότι η Jennifer Lopez είναι μία από τις πιο σέξι σαραντάρες του πλανήτη.

Και τι καλύτερη απόδειξη από την αποκαλυπτική φωτογραφία που ανέβασε στο instagram η 47χρονη τραγουδίστρια «ζαλίζοντας» τους διαδικτυακούς φίλους της.

Αντίθετα με την Κιμ πάντως που πόζαρε όρθια στην περίφημη φωτογραφία με το λευκό μαγιό μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου, η οποία «ανταμείφθηκε» με περισσότερα από ένα εκατομμύριο likes, η Λατίνα καλλονή γονατίζει στο κρεβάτι και μαζί της «γονατίζει» όλο το ίντερνετ!

Θυμηθείτε τη φωτογραφία της Καρντάσιαν

kardashian

Και πώς όχι όταν φορά ένα μαύρο κορμάκι που αποκαλύπτει το πλαϊνό μέρος του στήθους της, αλλά και τα πληθωρικά οπίσθιά της.

«Δεν είχα όρεξη για γυμναστήριο απόψε, αλλά μετά από αυτή τη φωτογραφία πρέπει να πάω», σχολίασε χαρακτηριστικά μία γυναίκα κάτω από τη φωτογραφία (gallery).

Η Λόπεζ, μετά τον χωρισμό της από τον 29χρονο Casper Smart μάς έχει εξάλλου συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις ακόμα και πάνω στη σκηνή!

lopez2

Μάλλον δεν θα μείνει στο ράφι για πολύ ακόμα!

Σχετικές ειδήσεις