Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Αυτή η «σεξοβόμβα» βγάζει 2.400 ευρώ την ώρα και όχι από αυτό που φαντάζεστε! (vids+pics)

Newsbomb

Πιο «καυτή» από ποτέ, σε αυτό που μάλλον ξέρει να κάνει… καλύτερα, επέστρεψε η Chloe Khan.

Και πώς όχι όταν έτσι γεμίζει τους τραπεζικούς της λογαριασμούς με τουλάχιστον 2.400 ευρώ την ώρα!

Η Βρετανίδα πρώην «κουνελάκι» του Playboy και Playmate, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε διάφορα ριάλιτι (ελαφρών ηθών) επανέρχεται, μετά από ένα διάλλειμα έξι μηνών, μπροστά από τις κάμερες προς τέρψιν του φιλοθεάμονος ανδρικού κοινού.

Μόνο που για να την απολαύσει αυτό πρέπει να βγάλει από την τσέπη περίπου 4 ευρώ το λεπτό! Και εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς πόσα λεπτά πρέπει να περιμένουν προκειμένου να δουν την Chloe να τα πετάει όλα και να «παίζει» με τα sex toys της…

chloe4

Το webcam model είχε παραμερίσει τα σόου της, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους fans της όταν μπήκε στο Celebrity Big Brother για χάρη του οποίου άφησε μέχρι και 10.000 ευρώ ημερησίως!

Δεν σταμάτησε πάντως στιγμή να σπάει τη ρουτίνα της ανεβάζοντας έστω και λιγότερο αποκαλυπτικά, αλλά πάντα σέξι βίντεο.

Η Chloe όμως είναι και πάλι… διαθέσιμη, έτοιμη να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των ανδρών (με το αζημίωτο βέβαια), αν και όπως εξομολογείται έχει προτίμηση σε κίνκι και «κυριαρχικά παιχνίδια» (dominations), ενώ της αρέσει να παίζει επίσης με τα πόδια της.

«Ένα webcam girl μπορεί να δώσει δημόσιο ή πριβέ σόου, χρεώνοντας όσα εκείνη θέλει το λεπτό. Δίνουν ακόμα και 5 λίρες το λεπτό. Αν μαζέψεις 10 άτομα βγάζεις 50 λίρες το λεπτό. Είναι πολύ καλά χρήματα», είχε υποστηρίξει χωρίς ίχνος ντροπής, ανοίγοντας νέες επιλογές καριέρας.