TRAVEL

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia οι Greek Instagramers με φωτογραφίες από όλη την Ελλάδα

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia οι Greek Instagramers με φωτογραφίες από όλη την Ελλάδα
Greek Instagramers

Η έκθεση φωτογραφίας #My_Destination στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Greek Instagramers Events συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, όπου φέτος παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την έκθεση φωτογραφίας #My_Destination. Η έκθεση φιλοξένησε φωτογραφίες από τα ταξιδιωτικά projects της ομάδας που οργανώνονται τα τελευταία 8 χρόνια, σε συνεργασία με φορείς τουρισμού (δήμους, περιφέρειες, τουριστικές επιχειρήσεις), με στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας στο διεθνές κοινό.

Η έκθεση παρουσιάστηκε στην αερογέφυρα που συνδέει τα περίπτερα 13 με 15 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, ΔΕΘ-HELEXPO, ένα από τα πιο όμορφα και πολυσύχναστα σημεία, καθώς επίσης και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο box στο περίπτερο 13, δίπλα στο Open Stage, στον χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι παράλληλες εκδηλώσεις των τουριστικών φορέων.

Την έκθεση επισκέφθηκαν ο Υπ. Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, η αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, εκπρόσωποι Δήμων, Περιφερειών και παράγοντες τουρισμού οι οποίοι έδειξαν θερμό ενδιαφέρον για το travel project #My_Destination που προβάλει τις ομορφιές της χώρας μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και την τέχνη της φωτογραφίας.

Επιπλέον, η ομάδα Greek Instagramers Events συμμετείχε ως υποστηρικτής του συνεδρίου "Τουρισμός Εμπειρίας - Αναζητώντας την Αυθεντικότητα" που πραγματοποιήθηκε στις 13/11, με 14 φωτογραφίες με θέμα ταξιδιωτικές εμπειρίες, οι οποίες παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια του συνεδρίου.

Λίγα λόγια για την ομάδα Greek Instagramers Events:

Οι «Greek Instagramers Events», ιδρύθηκαν το 2013 με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram, δημιουργώντας μια ανοιχτή φωτογραφική κοινότητα με χιλιάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα. Η ομάδα διανύει μια επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο της φωτογραφίας, γεμάτη πρωτότυπες δημιουργικές δράσεις και φωτογραφικές εμπειρίες για τους φίλους της φωτογραφίας και συνεργασίες με Δήμους, Πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων. Το 2019 έλαβε Χάλκινο Βραβείο στα Tourism Awards (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των φωτογραφικών της δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media. Όλες οι δράσεις της ομάδας είναι εθελοντικές και ανακοινώνονται ανοιχτά στο Instagram και στο Facebook με ελεύθερη συμμετοχή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.