ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως ημερήσια πρόβλεψη 12/05: Καλό είναι να θυμάσαι πως τίποτε δεν είναι «αθώο»

Αιγόκερως ημερήσια πρόβλεψη 12/05: Καλό είναι να θυμάσαι πως τίποτε δεν είναι «αθώο»
Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μπορεί να σε γλιτώσει... αναδρομικά από ένα μπέρδεμα που σε είχε ταλαιπωρήσει στα εργασιακά σου
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, είναι πολύ πιθανό να παθιαστείς με ένα πρόσωπο

Ο Άρης στους Ιχθύς σηματοδοτεί εντάσεις που έχουν την αφετηρία τους στο παρελθόν, ίσως μάλιστα να υπάρξει κι η εμπλοκή συγγενών σε αυτό. Επιπλέον, να προσέχεις… εντός των μεταφορικών μέσων! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μπορεί να σε γλιτώσει... αναδρομικά από ένα μπέρδεμα που σε είχε ταλαιπωρήσει στα εργασιακά σου ή/και να σου δώσει κάποιες απαντήσεις που αναζητούσες, σε σχέση όμως με τρέχοντα ζητήματα, καλό είναι να θυμάσαι πως τίποτε δεν είναι «αθώο» και τελικά η εμπλοκή σου με «κομβικούς» παράγοντες, θα έχει και αντίτιμο. Ίσως πάλι να πεις ένα «όχι» που θα το πληρώσεις.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/05

Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, είναι πολύ πιθανό να παθιαστείς με ένα πρόσωπο, που μπορεί να έχει σχέση και με το παρελθόν σου, θα πρέπει ωστόσο να είσαι προετοιμασμένος/η και για το ενδεχόμενο να μην σου... κάτσουν τα πράγματα όπως τα θες ή τα υπολογίζεις! Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια σημαντική εκμυστήρευση ή... εξυπηρέτηση -λέμε τώρα- από κάποιον/α, που όμως ελέγχεται για τις αγνές προθέσεις του/της.