ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 19/05: Έρχονται αλλαγές στην ζωή σου!

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 19/05: Έρχονται αλλαγές στην ζωή σου!
Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε μια καθοριστική εξέλιξη, που είτε έχει να κάνει με ένα νομικό ζήτημα, είτε σχετίζεται με το εξωτερικό.
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε μια αστάθεια ή/και μια αβεβαιότητα προθέσεων στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε μια καθοριστική εξέλιξη, που είτε έχει να κάνει με ένα νομικό ζήτημα, είτε σχετίζεται με το εξωτερικό, ίσως όμως να αλλάξουν πολλά κι εξ αιτίας των όσων θα συμβούν στη ζωή ενός συγγενή σου που ο ρόλος του στα πράγματα είναι κομβικής σημασίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε μια αστάθεια ή/και μια αβεβαιότητα προθέσεων στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως να… φταις κι εσύ λίγο σε αυτό, αφού δείχνεις μπερδεμένος ανάμεσα στα συναισθήματά σου και σε αυτό που επιτάσσει το συμφέρον σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 19/05

Με τη Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, οι εφήμερες απολαύσεις «μάχονται» με την ανάγκη σου για μια σχέση που θα σε καλύψει σε όλα τα επίπεδα και… πρόσεξε, αφού δεν μπορείς να έχεις και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο»! Ή το ένα ή το άλλο θα έχεις κι επειδή «παίζει» το να βρεθείς με τον λάθος άνθρωπο, καλό είναι να μην δώσεις μεγάλη βαρύτητα στα όσα συμβαίνουν ή νοιώθεις αλλά να περιμένεις την εξέλιξη των πραγμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 19/05/2022;