ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 19/05: Μείνε μακριά από κυκλώματα ή κέντρα εξουσίας

Αιγόκερως Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 19/05: Μείνε μακριά από κυκλώματα ή κέντρα εξουσίας
Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει μια καθοριστική εξέλιξη στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σε κάνει λιγότερο σταθερό/η και σίγουρο/η για αυτά που θες, κάποιες στιγμές μπορεί να… μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου.

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει μια καθοριστική εξέλιξη στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως να μπεις για τα καλά και σε μια νέα φάση δημιουργίας, ύστερα από μια αίσθηση απώλειας. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σε κάνει λιγότερο σταθερό/η και σίγουρο/η για αυτά που θες, κάποιες στιγμές μπορεί να… μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, υποκύπτοντας σε διάφορες «αδυναμίες». Ίσως πάλι στην προσπάθειά σου να βρεθείς σε μια καλύτερη θέση να μπλέξεις με κυκλώματα ή κέντρα εξουσίας που για να σε βοηθήσουν, σίγουρα κάτι «κακό» θα ζητήσουν από σένα!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 19/05

Η πλήρης ταύτιση σε μια σχέση είναι βέβαια το τέλειο, ωστόσο ούτε μπορεί να κατασκευαστεί, ούτε να επιβληθεί με το ζόρι, κάτι που καλό είναι να θυμάσαι είτε την επιδιώκεις εσύ, είτε σου... σερβίρεται ως δεδομένη προοπτική! Ίσως μάλιστα να υπάρξει μια παθιασμένη εξέλιξη με ένα πρόσωπο που θα σου βάλει πολύ δύσκολα στην συνέχεια. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, σε... συμφέρει να αποκλειστείς κάπου με το ταίρι σου και μόνον!

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 19/05/2022;