ΖΩΔΙΑ

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 19/05: Θα βρεθείς διχασμένος/η ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημά σου

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 19/05: Θα βρεθείς διχασμένος/η ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημά σου
Διχασμένος ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημά σου, δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποιος/α είναι η καλύτερη επιλογή για σένα.
astrology.gr

Ζώδια - Ιχθύες: Η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε παρασκηνιακές δράσεις και… μακάρι να αποκαλυφθούν πράγματα, πριν γίνει η «ζημιά».

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε κάτι το αναπότρεπτο που σχετίζεται με τα περιουσιακά ή το σπίτι και την οικογένειά σου και είτε πρόκειται για καλό, είτε για… κακό το ζητούμενο είναι να πας μπροστά. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε παρασκηνιακές δράσεις και… μακάρι να αποκαλυφθούν πράγματα, πριν γίνει η «ζημιά». Επιπλέον όμως, είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις μια σωστή διατροφή και να κάνεις οικονομία δυνάμεων, αφού η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά της. Ίσως πάλι να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο ή να μυηθείς σε μια μαντική τέχνη.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 19/05

Διχασμένος ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημά σου, δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποιος/α είναι η καλύτερη επιλογή για σένα, επειδή όμως οι συνθήκες δεν θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις, δεν έχεις παρά να αποδώσεις τα ερωτικά «εύσημα» εκεί που αξίζουν, μοιράζοντας τον χρόνο σου ανάμεσα στο πρόσωπο που σε γοητεύει νοητικά και σε εκείνο που σε διεγείρει σεξουαλικά και… μακάρι να πρόκειται για το ίδιο άτομο!

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 19/05/2022;