ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05: Εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05: Εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον
Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι σκόπιμο να τηρήσεις… ευλαβικά τα δέοντα μέτρα προστασίας!
astrology.gr

Ζώδια - Σκορπιός: Ο Πλούτωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί έρευνες που… όλο και κάτι θα βγάλουν, ίσως όμως να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε ένα συγγενή σου.

Με τη Σελήνη στον Κριό θα υπάρξουν περισσότερες εστίες έντασης στο εργασιακό σου περιβάλλον, από την άλλη πλευρά όμως θα αποκτήσεις το κίνητρο για να ασχοληθείς με διάφορες τεχνικές εργασίες, ολοκληρώνοντας μέσα σε λίγο σχετικά χρόνο το πλάνο και τα σχέδιά σου. «Παίζει» ακόμη μια διεκδίκηση των δικαιωμάτων σου αλλά σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να προστατέψεις και την υγεία σου από μια ενδεχόμενη προσβολή. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί έρευνες που… όλο και κάτι θα βγάλουν, ίσως όμως να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε ένα συγγενή σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/05

Πολλά και ενδιαφέροντα μπορεί να συμβούν στο εργασιακό σου περιβάλλον, έχεις όμως δίκιο να υποψιάζεσαι ότι… κάτι κακό κρύβεται από πίσω και μια ενδελεχής έρευνα θα σου το αποδείξει. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι σκόπιμο να τηρήσεις… ευλαβικά τα δέοντα μέτρα προστασίας! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να υπάρξει μια μάλλον κακόβουλη εμπλοκή ενός συγγενή σου κι εσύ δεν έχεις παρά «να ρίξεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα»!

Σχετικές ειδήσεις