ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 13/06: Mπορεί να υπάρξει και μια συμφέρουσα εξέλιξη στα εργασιακά σου

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 13/06: Mπορεί να υπάρξει και μια συμφέρουσα εξέλιξη στα εργασιακά σου
Αν είσαι σε σχέση, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμβεί κάτι «εκτός πορείας»
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Mια τρέχουσα σχέση ή συνεργασία σου μάλλον θα περάσει από διακυμάνσεις, εξ αιτίας και μιας δικής σου αστάθειας

Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε επαφές, μετακινήσεις ή/και ταξίδια που θα καλύψουν... τουλάχιστον την περιέργεια σου, αφού θα έχεις να κάνεις με μια μεγάλη γκάμα παραστάσεων και γνωριμιών. Όσον αφορά όμως μια τρέχουσα σχέση ή συνεργασία σου μάλλον θα περάσει από διακυμάνσεις, εξ αιτίας και μιας δικής σου αστάθειας. Παράλληλα βέβαια η Αφροδίτη στον Ταύρο σηματοδοτεί μια παροχή υπηρεσιών ευεξίας, που θα σε κάνει να νιώσεις «περδίκι», ενώ μπορεί να υπάρξει και μια συμφέρουσα εξέλιξη στα εργασιακά σου, με τις φιλίες σου σε κάθε περίπτωση να παίζουν το δικό τους θετικό ρόλο.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 13/06

Το να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα σήμερα θα έμοιαζε με… θαύμα, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν θα περάσεις καλά, αφού με τη Σελήνη απέναντί σου η εναλλαγή των παραστάσεων, που τόσο σε «εξιτάρει», είναι το… Α και το Ω! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμβεί κάτι «εκτός πορείας», ίσως μάλιστα να βρεις την αφορμή και την αιτία καθώς θα απολαμβάνεις υπηρεσίες ευεξίας ή σε ένα -υποτίθεται- ιατρικό ραντεβού!