ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 17/06: Προκύψει μια ξαφνική ανατροπή των δεδομένων

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 17/06: Προκύψει μια ξαφνική ανατροπή των δεδομένων
Ίσως μάλιστα κάποιος/α να… διασκεδάζει με την αμηχανία σου
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Σήμερα είναι εύκολο να κάνεις μια επιλογή «σπρωγμένος/η» από ανασφάλεια ή/και από μια σύγκριση με το χειρότερο

Η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να καταστρώσεις τα μακροχρόνια πλάνα σου. Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στο 10ο ηλιακό οίκο σου δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα σε σχέση με την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα, αφού το να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και να τηρείς τους τύπους, δεν σου εξασφαλίζει μια -στοιχειώδη, έστω- αποδοχή, αντίθετα θα σε κάνει στόχο «προβοκατόρικων» συμπεριφορών, ίσως μάλιστα κάποιος/α να… διασκεδάζει με την αμηχανία σου! Ίσως πάλι να προκύψει μια ξαφνική ανατροπή των δεδομένων ή/και μια «πραξικοπηματική» ενέργεια σε βάρος σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 17/06

Σήμερα είναι εύκολο να κάνεις μια επιλογή «σπρωγμένος/η» από ανασφάλεια ή/και από μια σύγκριση με το χειρότερο, γιατί όμως να μπεις σε μια διαδικασία που τελικά θα σε «βασανίσει»; Καλύτερα λοιπόν να απέχεις κι αν θες να πάρεις μια γεύση από προβλήματα, δες τι γίνεται γύρω σου! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να στερηθείς το ταίρι σου λόγω μιας υποχρέωσης ή να αγχωθείς για τα λεφτά που δεν έχεις και να μην έχεις όρεξη για τίποτα!