ΖΩΔΙΑ

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 17/06: Μπορεί να «χτιστεί» μια φιλία μέσα από προβλήματα

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 17/06: Μπορεί να «χτιστεί» μια φιλία μέσα από προβλήματα
Θα συμπαρασταθείς σε έναν δικό σου άνθρωπο που κοντεύει να… παραφρονήσει από όλα αυτά που του συμβαίνουν!

Ζώδια - Λέων: Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, το να ασχοληθείς με προβλήματα άλλων είναι μια κάποια σωτηρία από τα δικά σου!

  

Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με αυτά που θες να μη γίνονται κι εκείνα που δεν περιμένεις να σου προσφέρονται «στο πιάτο», μπορεί ωστόσο το… κακό να ξεκινήσει κι από μια δική σου «πρόκληση» που «θα μπει στο μάτι» των πιο συντηρητικών κύκλων. Ίσως πάλι κληθείς να συμπαρασταθείς σε έναν δικό σου άνθρωπο που κοντεύει να… παραφρονήσει από όλα αυτά που του συμβαίνουν! Παράλληλα βέβαια μπορεί να «χτιστεί» μια φιλία μέσα από προβλήματα, ενώ η όποια συμμετοχή σου στα κοινά θα έχει μακροπρόθεσμα οφέλη και σε αυτά να προσβλέπεις.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 17/06

Με την Σελήνη απέναντί σου να τονίζει το ανικανοποίητό σου, είσαι ικανός/η για το καλύτερο ή το χειρότερο κι αν μεν είσαι μόνος/η πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο σοβαρά θα πάρεις μια υπόθεση -γιατί τότε θα μπλέξεις άσχημα- ή αντίθετα αφήσεις «έξω από το χορό» συμβάσεις και ταμπού κι όπως βγει! Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, το να ασχοληθείς με προβλήματα άλλων είναι μια κάποια σωτηρία από τα δικά σου!