ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 26/06: Αναμένονται ψυχαγωγικά δρώμενα

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 26/06: Αναμένονται ψυχαγωγικά δρώμενα
Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα διαπιστώσεις πως έχεις πολύ «πέραση»
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Ίσως να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με «ακραία» χαρακτηριστικά ή να πέσεις θύμα φανατικών.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου βάζει «αέρα στα πανιά σου» και δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να πάρεις αυτό που ζητάς, αρκεί η… γοητεία που ασκείς! Επιπλέον, αναμένονται ψυχαγωγικά δρώμενα, ίσως κι ένα ταξίδι που θα σε κάνει να ξανανιώσεις. Παράλληλα βέβαια με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να αιφνιδιαστείς αρνητικά από επιλογές ή συμπεριφορές φίλων, ίσως όμως να συμβεί και κάτι ξαφνικό κι αναπάντεχο στη ζωή τους, που θα «σοκάρει» κι εσένα. Ίσως πάλι να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με «ακραία» χαρακτηριστικά ή να πέσεις θύμα φανατικών.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/06

Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα διαπιστώσεις πως έχεις πολύ «πέραση», όχι όμως σε αυτόν/η που θα θεωρούσες ως «φυσιολογική» ανταπόκριση αλλά σε κάποιον/α που μέχρι χθες ήσασταν «στην κόντρα» κι από ότι φαίνεται αξίζει να δοκιμάσεις την τύχη σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η τάση για ανανέωση μπορεί να «ξεφύγει» κι από ένα αθώο φλερτ να εξελιχθεί σε μια ξεγυρισμένη επανάσταση!