ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 11/07: Βάλε σε μια τάξη τη διατροφή σου

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 11/07: Βάλε σε μια τάξη τη διατροφή σου
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μια φαντασίωση θα εμπλουτίσει τη σεξουαλική σου ζωή.
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Η ψυχολογία σου είναι το… παν κι αν είναι καλή, είναι βέβαιο πως θα επηρεαστούν θετικά και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί σε μια κινητικότητα στα εργασιακά σου, αν όμως ανοίξεις παράλληλα πολλά «μέτωπα» μπορεί να γίνουν «τσαπατσουλιές», που δεν θα αρέσουν σε κανένα. Βάλε επίσης σε μια τάξη τη διατροφή σου. Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιηθεί ο ανθρωπισμός σου απέναντι σε κατατρεγμένους αλλά και η «μεταφυσική» σου προσέγγιση στη ζωή, Επιπλέον, θα έχεις τη δυνατότητα να κρύψεις ότι δεν θες να φανεί κι αν κάτι πάει φαινομενικά λάθος, μην βιαστείς να το διορθώσεις, αφού μπορεί τελικά να είναι το... σωστό για σένα! Ίσως πάλι να βρεις «κέντρο», ακολουθώντας τη διαίσθησή σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 11/07

Σήμερα η ψυχολογία σου είναι το… παν κι αν είναι καλή, είναι βέβαιο πως θα επηρεαστούν θετικά και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ωστόσο αν είσαι μόνος/η κι ένα πρόσωπο εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για σένα, πες… ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρουμε, κρατώντας μόνον την θετική αίσθηση που θα σου αφήσουν οι υποσχέσεις και τα όνειρα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μια φαντασίωση θα εμπλουτίσει τη σεξουαλική σου ζωή.