ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07: Θα βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που σου παρέχουν ασφάλεια

Καρκίνος | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07
Σήμερα το μυαλό σου τίθεται στην υπηρεσία του συναισθήματος με την κάθε είδους «αντικειμενικότητα» και τις λογικές να πηγαίνουν… περίπατο
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Με την Αφροδίτη στο 12ο ηλιακό οίκο σου, το να προσφέρεις όπου έχουν την ανάγκη σου είναι μια άριστη επιλογή.

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε θέλει κοντά σε πρόσωπα που σου παρέχουν ασφάλεια κι έχετε έναν κοινό σκοπό. «Ξένοι» δύσκολα θα χωρέσουν σε αυτό, αντίθετα όμως η συμβολή της «γερουσίας» θα είναι καταλυτική. Επιπλέον, προωθεί την επαναφορά στο προσκήνιο θεμάτων που έχουν να κάνουν με τα οικογενειακά και γενικότερα το παρελθόν σου, είτε τα... σκαλίσεις εσύ, είτε προκύψουν από μόνα τους. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο 12ο ηλιακό οίκο σου, το να προσφέρεις όπου έχουν την ανάγκη σου είναι μια άριστη επιλογή, δεν αποκλείεται ωστόσο να χρειαστείς κι εσύ μια θεραπευτική αγωγή.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/07

Σήμερα το μυαλό σου τίθεται στην υπηρεσία του συναισθήματος με την κάθε είδους «αντικειμενικότητα» και τις λογικές να πηγαίνουν… περίπατο, που σημαίνει ότι αν είσαι μόνος/η και δεν «βουλιάξεις» στην εσωστρέφειά σου, μπορεί να ασχοληθείς με μια περίπτωση που δεν αξίζει την προσοχή σου αλλά με κάποιο τρόπο σου «πατάει τον κάλο»! Όμως άλλο πράγμα είναι ο έρωτας κι άλλο η συμπόνια κι αν τα μπλέξεις, δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα.