ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 02/08: Θα έχεις έσοδα από εκεί που δεν το περιμένεις

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 02/08: Μπορεί να έχεις έσοδα από εκεί που δεν το περιμένεις.
Με την Αφροδίτη στο 2ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να απολαύσεις τα αγαθά της ζωής.
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Η σύνοδος Άρη-Ουρανού σηματοδοτεί αποκαλύψεις ή/και απρόσμενες εξελίξεις που ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα στη ζωή σου.

Με την Αφροδίτη στο 2ο ηλιακό οίκο σου να αίρει οικονομικούς περιορισμούς ή/και το άγχος που τους συνοδεύει, είναι πιθανό να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να απολαύσεις τα αγαθά της ζωής ή/και κάποιες «πολυτέλειες». Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή μοναδικό ή να έχεις έσοδα από εκεί που δεν το περιμένεις. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Ουρανού σηματοδοτεί αποκαλύψεις ή/και απρόσμενες εξελίξεις που ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα στη ζωή σου αλλά από τη στιγμή που δεν σε δεσμεύει πλέον κάτι, θα ανάψει το «πράσινο φως» για να κάνεις κι εσύ την «επανάστασή» σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 02/08

Ένας «προκλητικός» πειρασμός ή ένα πρόσωπο με ξεχωριστές αρετές, μπορεί να … εξάψει το πάθος σου και να συμβούν «πράματα και θάματα», που ποτέ δεν φανταζόσουν! Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να υπάρξει μια «κανονική» σχέση υπάρχει αρκετή απόσταση, μείνε λοιπόν στις... extreme απολαύσεις σου! Aν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση προσπάθησε να την ανανεώσεις κάνοντας πράγματα έξω από την πεπατημένη.