ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 22/08: Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από εκεί που πρέπει

| Ημερήσιες Προβλέψεις
Με τον Άρη στα μέρη σου η εξαπάτηση γίνεται της… μόδας και μένει να φανεί το ποιος/α θα παραπλανήσει και για ποιόν λόγο.
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στο Λέοντα σε καλεί να επικοινωνήσεις τα θέματα που σε απασχολούν.

Με τον Άρη στα μέρη σου η εξαπάτηση γίνεται της… μόδας και μένει να φανεί το ποιος/α θα παραπλανήσει και για ποιόν λόγο. Επιπλέον σε κάνει πιο επιρρεπή σε κινδύνους που σχετίζονται με το «επιθετικό» υγρό στοιχείο αλλά και στις κάθε είδους ιώσεις. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στο Λέοντα σε καλεί να επικοινωνήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αφού θα τύχουν μιας ιδιαίτερα ευνοϊκής αντιμετώπισης. Επειδή μάλιστα συνολικά η παρουσία σου προκαλεί αίσθηση, έλκοντας συνάμα τα «σωστά» άτομα, δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις με όποιον τρόπο επιθυμείς.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 22/08

Σήμερα το επικοινωνιακό σου «δαιμόνιο» προσελκύει τα πλήθη κι αν είσαι μόνος/η… καλά να περάσεις, ίσως μάλιστα να «ζήσεις» και μια φαντασίωση σου! Ωστόσο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση προσπάθησε να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις, αφού δεν θέλει και πολύ για να «παρασυρθείς» σε ερωτοτροπίες με κάποιον/α που κατοικοεδρεύει στα «ψηλά πατώματα» κι αν το ταίρι σου, σου κάνει «σκηνή», δεν θα έχει κι άδικο…