ΚΟΣΜΟΣ

Δεν θα πιστεύετε πόσο πωλείται αυτό το στοιχειωμένο σπίτι στο eΒay

Δεν θα πιστεύετε πόσο πωλείται αυτό το στοιχειωμένο σπίτι στο eΒay

Μία δημοσίευση στη γαλλική version του eBay κέρδισε σημαντική δημοσιότητα πρόσφατα χάρη σε μία «ιδιαιτερότητα».

Ο λόγος; Κάποιος πουλάει ένα στοιχειωμένο σπίτι στη Γαλλία στην περιοχή Arbresle έναντι μόλις... 1 ευρώ.

Πρόκειται για ένα σπίτι 110 τετραγωνικών μέτρων σε ένα οικόπεδο 350 τ.μ., για το οποίο, όπως αντιλαμβάνεστε, η τιμή του 1 ευρώ θεωρείται άκρως δελεαστική.

Σύμφωνα με την περιγραφή στο eBay, πάντως, ο χρήστης Maud69620 έχει τους λόγους του για τους οποίους θέλει σχεδόν να «χαρίσει» σε κάποιον αυτό το σπίτι.

Μία φρικτή δολοφονία φαίνεται ότι έλαβε χώρα εκεί στη δεκαετία του 1950, με αποτέλεσμα τώρα να θεωρείται στοιχειωμένο, αναφέρει το digitallife.gr

Τα «μεταφυσικά φαινόμενα» που συμβαίνουν στο εσωτερικό του περιλαμβάνουν χτυπήματα σε παράθυρα, παράξενες φωνές και μουρμουρητά, θορύβους και... κινούμενα αντικείμενα. Το μόνο πραγματικά που λείπει από ένα τέτοιο σπίτι είναι ένα φάντασμα. Έτσι, στη δημοσίευση αναφέρεται ξεκάθαρα ότι το σπίτι απευθύνεται μόνο σε όσους πιστεύουν στον κόσμο των πνευμάτων.

Όσον αφορά τώρα τη δολοφονία που έλαβε χώρα σ' αυτό, όπως αναφέρεται, τα θύματα ήταν ένα ζευγάρι που είχε το σπίτι υπό την ιδιοκτησία του εκείνη τη χρονική στιγμή. Όσο για τους δολοφόνους, ήταν μία ομάδα που έψαχνε για έναν κρυμμένο θησαυρό. Αν και η δολοφονία δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, η περίεργη εξαφάνιση του ζευγαριού «καλλιέργησε» αυτή τη θεωρία.