ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Πειραιά: Προβάδισμα Μιχαλολιάκου σε δύο δημοσκοπήσεις

Δήμος Πειραιά: Προβάδισμα Μιχαλολιάκου σε δύο δημοσκοπήσεις

Προβάδισμα του νυν Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου καταγράφεται σε δυο δημοσκοπήσεις που «έτρεξαν» την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, το οποίο παρουσιάζει τα τελικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων δυο μεγάλων εταιριών που διενεργήθηκαν η μια για λογαριασμό μεγάλου κόμματος και η άλλη για λογαριασμό υποψηφίου Δημάρχου, ο κ. Μιχαλολιάκος εμφανίζεται να προηγείται στον πρώτο γύρο με μια διαφορά που κυμαίνεται από 11-16 ποσοστιαίες μονάδες από τον Γιάννη Μώραλη, ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Θοδωρής Δρίτσας που παρουσιάζει όμως σταδιακή άνοδο.

Σύμφωνα με την πρώτη δημοσκόπηση, η οποία διεξήχθη από εταιρία που διεξάγει έρευνες για τον Πειραιά εδώ και 2-3 μήνες, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έρχεται πρώτος με ποσοστό 42%, τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο Γιάννης Μώραλης με 26% και τρίτος ο Θοδωρής Δρίτσας με 13%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμού ενός εκ των υποψηφίων Δημάρχων Πειραιά, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος φέρεται να διασφαλίζει την πρώτη θέση με ποσοστό 36%, στη δεύτερη θέση τον ακολουθεί ο Γιάννης Μώραλης με 25% και τρίτος έρχεται ο Θοδωρής Δρίτσας με 19%.

Όπως φαίνεται πλέον και στις δυο δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Πειραιά, εκτός σημαντικού απροόπτου και εφόσον δεν υπάρξει νικητής από τον 1ο γύρο, τη μάχη για τη δημαρχία θα δώσουν οι Βασίλης Μιχαλολιάκος και Γιάννης Μώραλης.

πηγή: piraeuspress.gr

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Ολα όσα πρέπει να ξέρετε