ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2019 - Μπακογιάννης: «Πάμε να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά»

Αποτελέσματα εκλογών 2019 - Μπακογιάννης: «Πάμε να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά»

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE - «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Αθηναίους και τις Αθηναίες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη» σημείωσε ο Κώστας Μπακογιάννης στο μήνυμά του φτάνοντας στο εκλογικό του κέντρο ενώ ευχαρίστησε και την «υπέροχη οικογένειά του», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων απηύθυνε μήνυμα ενότητας τονίζοντας πως «από αύριο δεν υπάρχουν παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο».

«Επειδή είθισται να λέγεται ότι ο δήμαρχος είναι ο πρώτος πολίτης, εγώ θα είμαι ο τελευταίος πολίτης», τόνισε και δεν ξέχασε να αναφερθεί στους πολίτες που τον είχαν στηρίξει στην προηγούμενη θέση του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

«Τέρμα τα λόγια, τώρα έχει δουλειά, δουλειά, δουλειά», διαμήνυσε και δήλωσε πως μπορεί να μην κερδίσει όλες τις μάχες, αλλά «θα τις δώσουμε όλες».

«Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να δώσουμε αυτή την όμορφη μάχη, πάμε να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις

Στο εκλογικό «στρατόπεδο» του Κώστα Μπακογιάννη στην παλιά Βουλή στήθηκε από νωρίς μεγάλο γλέντι με εκατοντάδες υποστηριχτές του να έχουν συγκεντρωθεί και να γιορτάζουν τη μεγάλη νίκη.

Ο κ. Μπακογιάννης «σάρωσε» τα πάντα στην σημερινή εκλογική αναμέτρηση του β' γύρου, καταγράφοντας ποσοστό 65,2%, έναντι 37,4% του Νάσου Ηλιόπουλου.

Στην παλιά Βουλή έφτασε λίγο μετά τις 20:30 η μητέρα του νέου δημάρχου, Ντόρα Μπακογιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ:

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ:

To Newsbomb.gr, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site της χώρας, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, θα μεταδώσει έγκυρα και έγκαιρα, όλα τα αποτελέσματα των εκλογών για τις Περιφέρειες και τους Δήμους.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα για τον Δήμο που σας ενδιαφέρει

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019