ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με βιτριόλι: «Ζητά δικαιοσύνη» - Τι αποκάλυψε φίλη της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: «Ζητά δικαιοσύνη» - Τι αποκάλυψε φίλη της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη μετά την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα - Τι αποκάλυψε φίλη της 34χρονης

Μια επιστήθια φίλη της Ιωάννας, αποκάλυψε πως η 34χρονη θέλει να τιμωρηθεί η γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή, την Τετάρτη στις 20 του Μαΐου, πετώντας της βιτριόλι, ακριβώς έξω από την δουλειά της.

Η φίλη της Ιωάννας, μίλησε στο Star, για τις δύσκολες στιγμές που περνά η 34χρονη εδώ και 25 μέρες στο νοσοκομείο, ενώ υπογράμμισε πως η άτυχη γυναίκα θέλει να σταθεί στα πόδια της μετά την βάρβαρη επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι.

Η ίδια, αναφέρθηκε στην κακή ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας, την οποία επισκέφτηκε στο νοσοκομείο. «Σκεφτείτε πως είναι ήδη περίπου 25 μέρες στο νοσοκομείο και διαπιστώνει πως η ίδια και η ζωή της έχουν καταστραφεί. Και έχουν καταστραφεί εξαιτίας της ζήλειας, χωρίς να ευθύνεται στο παραμικρό η Ιωάννα και χωρίς η Ιωάννα να έχει κάνει το παραμικρό».

«Λέει πως θέλει να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Και να μην καταφέρει να βγει ψυχασθενής εκείνη που της κατέστρεψε τη ζωή», τόνισε η επιστήθια φίλη της 34χρονης.

Όπως είπε η φίλη της Ιωάννας, η κατηγορούμενη δεν είχε φιλικές σχέσεις με την Ιωάννα. «Απλή γνωστή της ήταν, σε παρέα άλλης συγγενούς και στα πλαίσια αυτής της παρέας είχαν βρεθεί λίγες φορές σε γιορτές, εξόδους κλπ. Η Ιωάννα δεν έκανε παρέα με την κατηγορούμενη, δεν είχε επαφές άλλες με αυτήν. Και φανταστείτε πως εγώ που έκανα πολύ καλή παρέα με την Ιωάννα δεν την έχω δει ποτέ» υποστήριξε η γυναίκα.

Η κοπέλα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην έκπληξη της Ιωάννας όταν έμαθε για την κατηγορούμενη. «Όταν έμαθε η Ιωάννα από τους δικηγόρους της τον λόγο που καταστράφηκε η ζωή της, ένιωσε έκπληξη. Και τώρα βέβαια που πληροφορείται και την προσπάθεια της κατηγορουμένης να πέσει στα μαλακά και να υποστηρίξει πως είναι ψυχασθενής, θυμώνει και επιζητεί δικαιοσύνη» είπε τέλος.

Δείτε το βίντεο

Τα μηνύματα της Ιωάννας με την 35χρονη

Την ίδια ώρα, στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται ο διάλογος που είχαν οι δύο γυναίκες το 2018, όταν η 35χρονη επικοινώνησε με την Ιωάννα και της ζήτησε να μπλοκάρει στο facebook το αίτημα του φίλου της.

Μάλιστα όπως θα διαβάσετε, της μίλησε πολύ φιλικά και με άνεση χωρίς κανένας να μπορεί να φανταστεί ότι αυτός ο διάλογος θα μπορούσε να κρύβει τόσο μίσος.

Κατηγορούμενη: Ιωάννακι, καλησπέρα τι κανείς; Sorry για την ενόχληση θέλω να σε ρωτήσω.

Θύμα: Καλησπέρα κοριτσάκι, εννοείται καλέ ότι θες.

Κατηγορούμενη: Ρε συ να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Ν... Συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.

Θύμα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;

Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη αλλά ναι κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση Ιωάννα μου.

Θύμα: Ρε δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας θέλεις να τον διαγράψω;

Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.

Θύμα: Όχι φυσικά εννοείται αυτό.

Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.

Θύμα: Ότι θέλεις εσύ.

Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πως στο λέω βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.

Θύμα: Τον διαγράφω τώρα μην ανησυχείς καθόλου.

Δείτε φωτογραφίες της Ιωάννας και της 35χρονης στη Gallery:

Πάντως, οι αστυνομικοί ερευνώντας τα χειρόγραφα της 35χρονης, που βρέθηκαν στο σπίτι της, δίνουν προσοχή στις περιγραφές που κάνει για κάποιες άλλες γυναίκες που όμως μπορεί να μην είναι η 34χρονη Ιωάννα.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη. Φοβάμαι μια μελαχρινή - καστανή, κάτι έχει κάνει. Θα επιστρέψει μια γυναίκα από το παρελθόν του. Προβληματίζομαι παρά πολύ για το μέλλον...».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μικρή Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις – Αναζητούν το πτώμα της σε πηγάδι