ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δημήτρης Λιγνάδης: Μόνος και ψύχραιμος στο κελί της ΓΑΔΑ - Διαβάζει και ετοιμάζει την απολογία του

Δημήτρης Λιγνάδης: Μόνος και ψύχραιμος στο κελί της ΓΑΔΑ - Διαβάζει και ετοιμάζει την απολογία του
INTIME NEWS

Εντύπωση προκαλεί η στάση που τηρεί ο ηθοποιός-σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, κατά την κράτησή του στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Όπως λένε αστυνομικές πηγές, ο ηθοποιός είναι εξαιρετικά ψύχραιμος, παρότι κατηγορείται για τόσο βαριά αδικήματα και έχει προσελκύσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε αντίθεση με περιπτώσεις άλλων ατόμων που κατηγορούνταν για ανάλογα βαριά αδικήματα, ο Δημήτρης Λιγνάδης φαίνεται ψύχραιμος (τουλάχιστον αυτό δείχνει εξωτερικά). Το βράδυ που μας πέρασε ήταν το δεύτερο που διανυκτέρευσε στα κρατητήρια του 7ου ορόφου στο μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Στο κελί βρίσκεται μόνος του, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό του Covid-19. Το βασικό του μέλημα, όπως δείχνει, είναι να προετοιμάσει την απολογία του, με τη βοήθεια του δικηγόρου του. Σημειώνεται ότι απαγορεύεται να έχει στο κελί του το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που του γνωστοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή.

Για την επικοινωνία με το δικηγόρο του χρησιμοποιεί το καρτοτηλέφωνο των κρατητηρίων, ενώ αφιερώνει πολλές ώρες για να κρατά σημειώσεις που αφορούν στην προετοιμασία της απολογίας που θα δώσει την ερχόμενη Τετάρτη στην Ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει μαζί του στα κρατητήρια μερικά από τα αγαπημένα του βιβλία, αν και φαίνεται ότι προτιμά να αφιερώνει τις περισσότερες ώρες στην προετοιμασία της υπερασπιστικής του γραμμής. Ο ηθοποιός είναι απολύτως συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς και ευγενικός. Δεν έχει ζητήσει μέχρι στιγμής κάτι ιδιαίτερο, ενώ τρώει λίγο και δείχνει να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική διάθεση (παρά τη ψυχραιμία που δείχνει ότι τον διακατέχει). Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα περάσει ακόμα δύο βράδια στη ΓΑΔΑ (σήμερα και αύριο), μέχρι την Τετάρτη, όταν και θα κριθεί εάν θα πάρει το δρόμο για τη φυλακή ή για το σπίτι του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πλήρης επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Νέος πενταψήφιος για ψώνια - Παράταση στις εκπτώσεις έως 31 Μαρτίου