ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πλήρης επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Νέος πενταψήφιος για ψώνια - Παράταση στις εκπτώσεις έως 31 Μαρτίου

Πλήρης επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Νέος πενταψήφιος για ψώνια - Παράταση στις εκπτώσεις έως 31 Μαρτίου
INTIME

Lockdown: Παρατείνονται οι εκπτώσεις έως τις 31 Μαρτίου. Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Newsbomb.gr για τον νέο πενταψήφιο κωδικό που θα στέλνουν οι πολίτες για τα ψώνια τους.

Κλείδωσε η παράταση των χειμερινών εκπτώσεων έως 31 Μαρτίου, όπως δήλωσε στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Σημειώνεται πως σήμερα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης απέστειλε επιστολή στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνι Γεωργιάδη ζητώντας τη χρονική επέκταση των εκπτώσεων, λόγω των έκτακτων συνθηκών που αντιμετωπίζει το εμπόριο και την συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων αδιάθετου αποθέματος.

Παράλληλα ο ΕΣΑ ζητά την επαναλειτουργία των καταστημάτων την 1η Μαρτίου.

Αναφορικά με τον τρόπο, με τον οποίο θα γίνονται οι μετακινήσεις με σκοπό τις αγορές σε εμπορικά καταστήματα ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ανέφερε στο Newsbomb.gr, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ, πως εξετάζεται η δημιουργία ενός πενταψήφιου αριθμού, ο οποίος θα χρησιμοποιείται μόνο για ψώνια. Όπως επεσήμανε ο συγκεκριμένος πενταψήφιος σχεδιάζεται από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Οι αποφάσεις για την επαναλειτουργία της αγοράς, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr αναμένεται να ληφθούν την Τετάρτη.

Πάντως σήμερα η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελεία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ανέφερε πως η κυβέρνηση θα αναμένει τις εισηγήσεις των ειδικών και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν και ποιες δραστηριότητες μπορεί να ανοίξουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λιγνάδης: Εισαγγελική έρευνα για εμπλοκή δομών με ανήλικους πρόσφυγες μετά από υπόμνημα Αγαπηδάκη