ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλεία: Συνελήφθη 47χρονος για τη δολοφονία του οδηγού ταξί

Δολοφονία Ηλεία σύλληψη (9/8)
Ο δράστης που έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώο δεν έχει ομολογήσει

Οι κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στη διαδρομή προς και από το Καπελέτο Ηλείας και η καρέκλα με το πόδι της οποίας σκότωσε τον 60χρονο ταξιτζή, πρόδωσαν την ταυτότητα του δράστη της δολοφονίας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας που ζούσε μέχρι πριν λίγο καιρό στο Καπελέτο και γνώριζε το θύμα φέρεται να είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος. Σύμφωνα με το ilialive ο φερόμενος δράστης βρέθηκε από την αρχή στο στόχαστρο των Αρχών καθώς από τις κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή, περιπου 15 τον αριθμό, εντοπίστηκε τόσο φεύγοντας από το Καπελέτο, όσο και ερχόμενος νωρίτερα στο χωριό, από την παλιά Μανωλάδα που διέμενε τον τελευταίο μήνα.

Το θύμα το γνώριζε, όπως γνώριζε την οικονομική του άνεση και φαίνεται πως σχεδίασε το έγκλημα πριν φύγει από το χωριό και το υλοποίησε στη συνέχεια. Στο μεταξύ οι έρευνες προχώρησαν και πέρα από την εικόνα του στις κάμερες, εντοπίστηκαν: το μηχανάκι του που χρησιμοποίησε και φαινόταν στις κάμερες και είχε κρύψει, η σπασμένη καρέκλα στο σπίτι του από την οποία έλειπε το ένα πόδι και χαρτονομίσματα και νομίσματα σε δραχμές που είχε στην κατοχή του το θύμα ως κειμήλια.

Ο δράστης που έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώο δεν έχει ομολογήσει, όμως τα στοιχεία σε βάρος του δείχνουν αδιάσειστα και έτσι συνελήφθη. Για την εξιχνίαση της υπόθεσης έδρασαν από κοινού το Τμήμα Ασφάλειας Αμαλιάδας και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές - Ελλάδα: Ανατροπή με την παραίτηση του Διοικητή Αεροπορίας Στρατού - Παραμένει στη θέση του