ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ στον Άγιο Παντελεήμονα – Σκηνές πανικού και συλλήψεις

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Φωτογραφία αρχείου

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου 

Ένοπλη συμπλοκή μέσα σε καφέ-μπαρ στον Άγιο Παντελεήμονα σήμανε συναγερμό στην Ελληνική Αστυνομία.

Το σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας 33χρονος Αφγανός, θαμώνας του μαγαζιού, πυροβόλησε με πιστόλι αρχικά στον αέρα και κατόπιν σε βάρος 17χρονου από τον Λίβανο. Στη συνέχεια ο δράστης μαζί με έναν 20χρονο συνεργό του, απέκλεισαν την πόρτα του καφέ-μπαρ, για να αποκλείσουν την έξοδο των θαμώνων από αυτό.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος ένοπλος εκβίαζε τον 17χρονο για να του αποσπάσει χρήματα. Μάλιστα στο παρελθόν τον είχε χτυπήσει για να καταφέρει το σκοπό του. Φαίνεται ότι ο 17χρονος δεν ήθελε να υποκύψει στους εκβιασμούς και έτσι μπήκε στο στόχαστρο του δράστη.

Στο καφέ-μπαρ έσπευσε μετά το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς κλιμάκιο της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 33χρονο και τον 20χρονο συνεργό του. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πιστόλι με 3 φυσίγγια, πιστόλι με 10 φυσίγγια μαχαίρι, 2 σουγιάδες, 3 κάλυκες και θραύσμα από βλήμα.

Οι συλληφθέντες (ο 33χρονος και ο 20χρονος συνεργός του), με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Κοζάνη: Νεκρός εντοπίστηκε στη λίμνη Πολυφύτου ο 55χρονος αγνοούμενος