ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αποκάλυψη: Αυτό το στοιχείο πρόδωσε τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Αποκάλυψη: Αυτό το στοιχείο πρόδωσε τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Το ζεύγος Δασκαλάκη με την αδικοχαμένη Τζωρτζίνα

Ένα από τα βασικά στοιχεία που οδήγησαν τον εισαγγελέα να προτείνει την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, προκύπτει από τα όσα συνέβησαν μέσα στο νοσοκομείο, ενώ η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η κατηγορούμενη αφαίρεσε τη ζωή της κόρης της βάζοντας το χέρι της στο στόμα και στη μύτη, αφού προηγουμένως αφαίρεσε τη συσκευή ρινικού οξυγόνου και παλμικού οξυμέτρου που της είχαν χορηγηθεί κατά τη νοσηλεία της. Έτσι, εμπόδισε την αναπνευστική της λειτουργία προκαλώντας της καρδιακή ανακοπή.

Ωστόσο στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο εισαγγελέας λόγω ακριβώς της μυστήριας απουσίας αυτών των συσκευών: Όταν μπήκαν στον θάλαμα του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου οι γιατροί, παρατήρησαν ότι είχαν αφαιρεθεί αυτές οι συσκευές από τη Τζωρτζίνα, ενώ προηγουμένως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μέσα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε στην κατηγορία αυτή λέγοντας: «Δεν γνωρίζω πως συνέβη αυτό, αλλά εικάζω ότι μετακινήθηκαν μόνα τους, όταν τραντάχθηκε το παιδί σε κρίση σπασμών. Κανείς δεν με ρώτησε από τους γιατρούς τότε που πήγαν αυτές οι συσκευές. Το ρινικό οξυγόνο ήταν απλά υποστηρικτικό και δεν καθόρισε τον θάνατό της»...

Δείτε το ρεπορτάζ του ALPHA: