ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βιασμός στα Πετράλωνα: Ο σύντροφoς της μητέρας του 7χρονου Ανδρέα φέρεται να εμπλέκεται

Βιασμός στα Πετράλωνα: Ο σύντροφoς της μητέρας του 7χρονου Ανδρέα φέρεται να εμπλέκεται
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

O Πολωνός που σκότωσε και τσιμέντωσε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη φέρεται να είχε συμμετοχή στους ομαδικούς βιασμούς των δύο παιδιών στα Πετράλωνα. Έχει γίνει αίτημα για να καταθέσει η μητέρα του 7χρονου.

Νέα συνταρακτικά στοιχεία έχουν έρθει στη δημοσιότητα για την υπόθεση ομαδικών βιασμών των δύο παιδιών στα Πετράλωνα, από τον πατέρα, τον θείο και φίλους της οικογένειας. Όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη υπόθεση συνδέεται με μια άλλη υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Εν αναμονή του βουλεύματος για τα Πετράλωνα έγινε αίτημα για κατάθεση της μητέρας του μικρού Ανδρέα από την Κυψέλη, καθώς ο σύντροφός της που τον σκότωσε και τον τσιμέντωσε φέρεται να είχε συμμετοχή στους ομαδικούς βιασμούς.

Σύμφωνα με τους γείτονες της οικογένειας στα Πετράλωνα, τον Χρήστο Κρεμνιώτη και την Έλσα Πουλάκη, ο δολοφόνος του Ανδρέα συμμετείχε στους βιασμούς των δύο παιδιών στα Πετράλωνα και ο 17χρονος στις 30 Ιανουαρίου κατέθεσε υπόμνημα ζητώντας να κληθεί για κατάθεση η μητέρα του 7χρονου.

Από την πλευρά της η μητέρα του Ανδρέα απαντά μέσα από τις φυλακές λέγοντας πως δεν είχε την παραμικρή υποψία για τον σύντροφό της. Αναφέρει, ωστόσο, πως «η τυχόν απόδειξη της εμπλοκής του στις εν λόγω εγκληματικές πράξεις καταδεικνύει έτι περαιτέρω τον βαθμό της επικινδυνότητας της συμπεριφοράς του».

Μιλώντας στο STAR, ο δικηγόρος της μητέρας Θανάσης Κονδυλίδης τόνισε πως η εντολέας του δεν είχε καμία γνώση για εμπλοκή του στους βιασμούς.

«Εάν είχε την παραμικρή έστω υποψία, θα είχε απομακρυνθεί το συντομότερο από κοντά του. Η τυχόν απόδειξη της εμπλοκής του στις εν λόγω εγκληματικές πράξεις καταδεικνύει έτι περαιτέρω τον βαθμό της επικινδυνότητας της συμπεριφοράς του, η οποία δυστυχώς οδήγησε και στην απώλεια του γιου της εντολέως μου», είπε.

Σχετικές ειδήσεις