ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ριφιφί σε βίλα της Φιλοθέης με λεία «μαμούθ»

Ριφιφί σε βίλα της Φιλοθέης με λεία «μαμούθ»

Διάρρηξη σε βίλα της Φιλοθέης με λεία μαμούθ, αποκαλύφθηκε από τον ιδιοκτήτη της ο οποίος απουσίαζε για πέντε ημέρες εκτός Αττικής.

Οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα αξίας 800.000 ευρώ και 85.000 σε μετρητά, ενώ γνώριζαν που υπήρχε το καταγραφικό μηχάνημα των καμερών ασφαλείας και το αφαίρεσαν.

Θύμα ένας 77χρονος επιχειρηματίας ο οποίος όταν επέστρεψε στο σπίτι του το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ανακάλυψε την κλοπή. Οι δράστες αφού πρώτα επιχείρησαν να μπουν στο οίκημα από την πόρτα της κουζίνας προς τον κήπο και ένα παράθυρο χωρίς να το κατορθώσουν, έσπασαν το διπλό τζάμι της εσωτερικής πισίνας της βίλας και εισήλθαν από εκεί.

Αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους και στους δύο ορόφους και αφαίρεσαν μετρητά και κοσμήματα, κατέβηκαν στο υπόγειο γκαράζ, όπου υπήρχε βιδωμένο στο τοίχο ένα μεταλλικό κουτί με κλειδαριά ασφαλείας, μέσα στο οποίο ήταν ασφαλισμένο τ καταγραφικό των καμερών ασφαλείας. Το παραβίασαν και αφαίρεσαν την συσκευή έτσι ώστε να μην πέσει στα χέρια της αστυνομίας το οπτικό υλικό από την διάρρηξη.

Διαβάστε επίσης:

Δεν δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί μισθοδοσίας των εταιριών του Νίκου Κοκλώνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λένε οι γιατροί στη δίκη για τη Τζωρτζίνα - «Ήταν μία χαρά το παιδί...»

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο – Νεκρός ο οδηγός