ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ - ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρεπορτάζ newsbomb - Αποκαλύψεις για την ενδοοικογενειακή βία στην Ελευσίνα: Της είχε βάλει κάμερες

via
Star Tv

Ενδοοικογενειακή βία: Η γυναίκα είχε ζητήσει από τον πρώην σύντροφο της να πάνε μαζί σε κάποιον ψυχολόγο ώστε να τον βοηθήσει

Η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς του συντρόφου της νόμιζε πως θα ήταν περαστική και θεωρούσε πως αν πάνε μαζί σε κάποιο ψυχολόγο όλα θα λυθούν.

Εκείνος αρνιόταν, δεν ήθελε να ακούει κουβέντα γι αυτό όπως της έλεγε και συνέχιζε να την κακοποιεί σωματικά και ψυχολογικά. Την έπιανε από το λαιμό , την έσπρωχνε βίαια, τις έσφιγγε με δύναμη το χέρι, της μιλούσε χυδαία.

Η γυναίκα κατάλαβε πως αυτά ήταν τα πρώτα δείγματα μιας κακοποιητικής σχέσης που θα ακολουθούσε η οποία φοβόταν πως θα κατέληγε σε τραγωδία . Θέλοντας να προστατέψει τα παιδιά της και να βάλει ένα τέλος στον Γολγοθά της του ζήτησε να χωρίσουν με εκείνον όμως να μην μπορεί να το δεχθεί.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες μπήκε κρυφά στο σπίτι της γυναίκας και τις έβαλε κάμερες ώστε να την παρακολουθεί. Εκείνη το αντιλήφθηκε και τις πέταξε. Ενώ μετά από λίγα 24ωρα έκανε ξανά το ίδιο με τη γυναίκα να του ζητά επίμονα να της επιστρέψει τα κλειδιά του σπιτιού της.

Ο 45χρονος ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Πήγε μέχρι και στην εργασία της προσπαθώντας να την εκβιάσει να γυρίσει σε εκείνον. Η 45χρονη όμως δεν έκανε βήμα πίσω και βάζοντας ως προτεραιότητα τα παιδιά της βρήκε τη δύναμη να μιλήσει στις αρχές και να τον καταγγείλει. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της είχαν εγκαταστήσει στο κινητό το panic button σε περίπτωση που συνέβαινε ξανά το ίδιο.

Για κάποιες μέρες η κατάσταση είχε ηρεμήσει ωστόσο το πρωί της Πέμπτης ο κακοποιητικός πρώην σύντροφος εμφανίστηκε και πάλι. Είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της γυναίκας και περίμενε να βγει.

Για λίγα λεπτά λογομάχησαν με εκείνη να μπαίνει στο αυτοκίνητο της για να πάει στην εργασία της. Ο δράστης άρχισε να την καταδιώκει και να την εμβολίζει με το όχημα του προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει.

Η γυναίκα ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από εκείνον πατούσε το panic button χωρίς ωστόσο να καταφέρει να το ενεργοποιήσει από την ταραχή της. Τελικά ο δράστης κατάφερε να την εγκλωβίσει στην οδό Ωκεανίδων στην Ελευσίνα.

Η γυναίκα άνοιξε το παράθυρο της για να του πει να την αφήσει ήσυχη, εκείνος όμως βρήκε την ευκαιρία και εισέβαλλε στο όχημα της από το παράθυρο και της επιτέθηκε ενώ προσπαθούσε παράλληλα να της αρπάξει το κινητό το οποίο και κατάφερε.

Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές έτρεξαν να σώσουν τη γυναίκα ενώ διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και απομάκρυναν τον άνδρα ο οποίος μπήκε στο όχημα του και έφυγε από το σημείο ενώ η γυναίκα πήγε στις αρχές για να τον καταγγείλει. Εκείνος για να την εντοπίσει πήγε με το αμάξι του από το τμήμα και είδε τη γυναίκα να μπαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να της είπε: Αν μπεις σε σκότωσα!

Αστυνομικοί της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ μόλις τον αντιλήφθηκαν αμέσως ξεκίνησαν να τον καταδιώκουν από το τμήμα μέχρι τη Μάνδρα όπου έφτασε. Εγκατέλειψε το όχημα έξω από το σπίτι του, μπήκε σε αυτό και από την αυλή ανέβηκε στην ταράτσα. Οι αστυνομικοί τον κυνηγούσαν για αρκετά λεπτά.


Εκείνος πηδούσε από ταράτσα σε ταράτσα και για κάποια δευτερόλεπτα οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον έχασαν μέχρι που ένας εξ αυτών τον εντόπισε πίσω από έναν καναπέ σε ταράτσα σπιτιού. Εκείνη την ώρα ο δράστης άρχισε να φωνάζει και να βρίζει το θύμα λέγοντας μεταξύ άλλων πως: Ήξερα ότι θα με καταστρέψει.
Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.


Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί για τις πράξεις του στις 19 Μαρτίου.

Σχετικές ειδήσεις