ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διπλό φονικό στην Ηλιούπολη - Τι εξετάζει το ανθρωποκτονιών

Διπλό φονικό στην Ηλιούπολη - Τι εξετάζει το ανθρωποκτονιών

Πού έχουν στραφεί οι έρευνες της αστυνομίας για το διπλό φονικό στην Ηλιούπολη

Ένα πρόσωπο το οποίο θα μπορούσε να δώσει στοιχεία και απαντήσεις σε ερωτήματα είναι η γιαγιά της οικογένειας η οποία ζει στο ισόγειο της τριώροφης πολυκατοικίας στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη. Ωστόσο η γυναίκα φαίνεται πως πάσχει από άνοια με τους αστυνομικούς να μην μπορούν να της πάρουν κατάθεση ώστε να συλλέξουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να πάρουν την απάντηση στο "γιατί", ποιο ήταν το κίνητρο του φονικού.

Με τα στοιχεία που έχουν μέχρι τώρα, καταλήγουν πως ο γιος σκότωσε τη μητέρα, στη συνέχεια για 1 με 2 μέρες περιφερόταν στο σπίτι, δίπλα στο άψυχο κορμί της και τέλος έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και αυτοκτόνησε.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην πολυθρόνα του σαλονιού με τραύμα στο κεφάλι ενώ ο γιος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι της μητέρας του χωρίς να φορά ρούχα κάτι που δείχνει στους αστυνομικούς ότι έπασχε από κάποια διαταραχή χωρίς ωστόσο να έπαιρνε αγωγή άλλωστε και από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι δεν προέκυψαν τέτοια ευρήματα.

Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι είδαν το χώρο αναστατωμένο. Αντικείμενα στο πάτωμα, την τηλεόραση σπασμένη και παντού κηλίδες αίματος. Το σενάριο να έχει εισβάλει στο χώρο τρίτο πρόσωπο φαίνεται να έχει αποκλείσει, προς το παρόν, αφού δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, ενώ βρέθηκαν άθικτα τιμαλφή και χρήματα.

Ωστόσο υπάρχει μια μαρτυρία ενός γείτονα ο οποίος ισχυρίζεται ότι λίγες ώρες πριν το φονικό είδε έναν άντρα ντυμένο στα μαύρα με ένα σακίδιο στην πλάτη να κάνει βόλτες στην ταράτσα. Μια μαρτυρία που δεν περνά απαρατήρητη από τους αστυνομικούς όμως εκτιμούν πως ο άνδρας αυτός ήταν ο γιος.

Σχετικές ειδήσεις