ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σύλληψη 67χρονου με όπλα και ναρκωτικά στα Χανιά

Σύλληψη 67χρονου με όπλα και ναρκωτικά στα Χανιά

Συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (31/1/2015) στα Χανιά από αστυνομικούς ένας 32χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και ένας 67χρονος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος το Σάββατο, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο, από τον 32χρονο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, εννέα φυσίγγια και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Όπως προέκυψε το εν λόγω όπλο είχε παραχωρηθεί από τον 67χρονο, στον 32χρονο.

Ακολούθησε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, έρευνα στην κοινή οικία του 32χρονου και του 67χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολική ποσότητα κάνναβης 1.310 γραμμάριων και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και την διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι ενός συγγενή του 32χρονου όπου κατά της διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • συνολική ποσότητα κάνναβης 4 κιλών και 380 γραμμαρίων,
  • τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ακόμη 30 γραμμάρια κάνναβη,
  • δέκα φυσίγγια πολεμικού όπλου και
  • δύο μαχαίρια.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Σχετικές ειδήσεις