ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του

Θεσσαλονίκη: Σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 49χρονος ο οποίος προκειμένου να κρύψει 17.000 ευρώ που ανήκαν στον εργοδότη του, κατήγγειλε ανύπαρκτη σε βάρος του ληστεία.

Ο 49χρονος είχε βρεθεί στις 12 Μαΐου στην Αστυνομία για να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ληστείας ενώ κινούταν με το αυτοκίνητό του στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών.

Είχε καταγγείλει ότι άγνωστοι δράστες, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, τον κατέβασαν από αυτό και του έκλεψαν 3.500 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα αλλά και ότι τον έδεσαν με χειροπέδες σε κάγκελο πάρκινγκ όπου τον βρήκαν διερχόμενοι πολίτες.

Το ψέμα όμως δεν κράτησε πολύ καθώς μετά από αστυνομική έρευνα αποδείχθηκε ότι το συνολικό ποσό που υποτίθεται ότι εκλάπη ήταν 17.000 ευρώ, την απώλεια του οποίου προσπάθησε ο 49χρονος -με τη σκηνοθετημένη ληστεία- να αιτιολογήσει στον εργοδότη του, στον οποίο ανήκαν τα χρήματα.

Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή ανακοίνωση στην Αρχή περί τελέσεως εγκλήματος και ψευδορκία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις