ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φθιώτιδα: Βρέθηκαν καλάσνικοφ στην αγροικία - κρησφύγετο του Πετρακάκου

Φθιώτιδα: Βρέθηκαν καλάσνικοφ στην αγροικία - κρησφύγετο του Πετρακάκου

Θαμμένα στον προαύλιο χώρο της αγροικίας - κρησφύγετο που βρίσκεται στο Μώλο Φθιώτιδας, βρέθηκαν τρία καλάσνικοφ.

Μετά τη σύλληψη του Γιώργου Πετρακάκου την περασμένη Πέμπτη (24/9), η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση, «χτενίζοντας» μεταξύ άλλων και την αγροικία στον Μώλο Φθιώτιδας όπου βρέθηκαν σήμερα Δευτέρα (28/9) θαμμένα τα τρία όπλα.

Τα καλάσνικοφ θα εξεταστούν στα εργαστήρια της Αντιτρομοκρατικής και από τα αποτελέσματα της βαλλιστικής θα διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε ληστείες ή τρομοκρατικές επιθέσεις.

Από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον των στελεχών της Αντιτροκρατικής εστιάστηκε στο συγκεκριμένο κρησφύγετο, καθώς θεωρούν ότι αποτελούσε ορμητήριο της ομάδας ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Πετρακάκος, στενός συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη κι ένας από τους «Ληστές του Διστόμου», είχε καταφέρει να ξεγλιστρήσει από τα χέρια της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στη Νέα Αγχίαλο τον Μάιο του 2015, όπου είχαν συλληφθεί οι Γρηγόρης Τσιρώνης και Σπύρος Χριστοδούλος ενώ είχε αυτοκτονήσει με καλάσνικοφ ο Σπύρος Δραβίλας.

Εν τω μεταξύ, στον ανακριτή οδηγείται σήμερα για να απολογηθεί ο Γιώργος Πετρακάκος, η σύντροφός του και τα δύο άλλα άτομα που συνελήφθησαν στο Βόλο.

Τους βαραίνουν τρεις κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος και σειρά πλημμελημάτων.

Σχετικές ειδήσεις