ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τραγωδία στη Πάτρα: 61χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Τραγωδία στη Πάτρα: 61χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Πάτρα | Ειδήσεις: Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (22/02) στην Πάτρα, ότανακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή της Οβρυάς. Η κινητοποίηση της Αστυνομίας αποκάλυψε εν τέλει μια ανείπωτη τραγωδία, καθώς εντόπισε έναν 61χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα, σε κατοικία που βρίσκεται επί της οδού Δημοκρατίας 61.

ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24.gr, ο 61χρονος ο άνδρας βρισκόταν στο σπίτι από νωρίς το πρωί και μάλιστα μαζί με μαστόρους οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες. Το μεσημέρι τους έδιωξε και έμεινε στο σημείο μαζί με το 4χρονο παιδί του.

Οι συγγενείς του θύματος, βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Οβρυάς και όταν κατάλαβαν ότι ο 61χρονος ήταν μέσα στο σπίτι, άρχισαν να χτυπούν την πόρτα.

Τότε εκείνος, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, πήρε την καραμπίνα και έδωσε τέλος στη ζωή του. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας που έχουν αποκλείσει την περιοχή, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν το παιδί ήταν μόνο του για αρκετή ώρα με τον αυτόχειρα ή αν οι συγγενείς βρέθηκαν άμεσα στο χώρο.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις από το αστυνομικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr από το σημείο της τραγωδίας (πηγή: tempo24.gr)

Σχετικές ειδήσεις